24 / 04 / 2024

Defne Samyeli ev sahibi ile icralık oldu!

Defne Samyeli ev sahibi ile icralık oldu!

Kemerburgaz’da yaşayan Defne Samyeli'nin kirasını ödeyemediği iddia edildi. Samyeli’yi kira ödemediği için için mahkemeye veren ev sahibi Yusuf Aras,“ Defne Hanım bir buçuk yıldır kira vermiyor” dedi..



Cem Yılmaz ile ayrılığının ardından gündemden düşmeyen Defne Samyeli'ye bir şokta ev sahibinden geldi. Defne Samyeli’ni kira ödemediği için mahkemeye veren ev sahibi Yusuf Aras, “Defne Hanım’la kontratımız Türk lirası üzerinden ve aylık 12.500 lira. Ama neredeyse bir buçuk yıldır kira ödemesi yapmıyor” diye konuştu.

Sabah’tan Gökhan Gökduman’ın  haberine göre; ev sahibi, kira ödemediği gerekçesiyle Defne Samyeli'ne icra davası açtı. Ünlü sunucu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Kiranın döviz mi, TL mi olması gerektiği ve evdeki çözülmeyen sorunlarla ilgili bir süredir aramızda ihtilaf belirdi. Mahkemeler bunun için var. Hukuki sürecin gösterdiği yolda sorun çözülecektir."

İş adamı Yusuf Aras'ın yaptığı açıklamanın ardından Defne Samyeli’den herhangi bir açıklama gelmedi.

'BANA DÖNMÜYOR'

Ev sahibi olan iş adamı Yusuf Aras ise konuya dair açıklamayı yaptı: "Aramızda bir ihtilaf söz konusu değil. Kontrat açık. Kendisiyle aylık 12.500 lira üzerinden anlaşma yaptık. Ancak bir buçuk yıldır kiramı alamıyorum. Üstelik aylardır gönderdiğim notlara da geri dönmüyor." Açıklamasında bulundu.


Geri Dön