29 / 03 / 2024

Dekar Asmalı Hayat'ın ikinci etabı teslim edildi!

Dekar Asmalı Hayat'ın ikinci etabı teslim edildi!

Dekar Yapı’nın Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği “Dekar Asmalı Hayat” projesinin ikinci etabının teslimleri gerçekleşti.




Bahçeli eve sahip olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Dekar Yapı’nın Beylikdüzü’ndeki  “Dekar Asmalı Hayat” projesinin ikinci etabının teslimleri gerçekleşti. 

 

Son yıllarda cazibe merkezi olan Beylikdüzü’nde “yeşil ile maviyi buluşturarak” bölgenin yıldızı haline gelen, 78 bin metrekare alan üzerinde yer alan Dekar Asmalı Hayat projesinin ikinci etabı da tam zamanında teslim edildi. 

 

Ulaşılabilir fiyatlarla deniz manzarası ile bahçeli ev konseptini birlikte sunan Dekar Asmalı Hayat projesinde 3+1, 4+1 ve 5+1 bahçeli evler ve ticari üniteler bulunuyor. Dekar Asmalı Hayat projesindeki bahçeli evler tek kat ya da dubleks olarak brüt 149 ile 361 metrekare aralığında değişiyor. Toplamda 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.

 

Beylikdüzü’nün geniş yeşil alanları, planlı yerleşimi, denize ve ana ulaşım arterlerine yakınlığı ve kaliteli konutlarıyla İstanbul’da çok cazibeli bir ilçe olduğunu belirten Salih Kuzu, “Beylikdüzü’ne daha da değer katacak bir proje geliştirmek için çıktığımız bu yolda çok güzek sonuçlar aldık. İnsanların ulaşılabilir bahçeli eve sahip olma isteğinin farkındayız ve bu konseptimizi İstanbul’un birçok ilçesine taşımak istiyoruz.” dedi. 

 

Satışlarının %90’ı tamamlanan projede son evler sahiplerini bekliyor. Dekar Asmalı Hayat, yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, özel yürüyüş ve bisiklet parkurları ile iş ve günlük yaşam stresinden uzaklaşıp doğaya dönmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

 

Teslimlerin hızla devam ettiği projenin son etabı olan 3. etabı ise Kasım 2017’de ev sahiplerine teslim edilecek.

 


Telefon : 0212 875 05 01

Web: www.asmalihayat.com


Geri Dön