25 / 04 / 2024

Dekon Senkron'da ön satışlar başladı! 394 bin TL'ye!

Dekon Senkron'da ön satışlar başladı! 394 bin TL'ye!

Firma: Dekon İnşaat

Proje: Dekon Senkron

İstanbul Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen Dekon Senkron'da daireler 394 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satışta..



Dekon Senkron,  Dekon İnşaat  tarafından 170 konutlu olarak hayata geçiriliyor. İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanında yükselen Dekon Senkron'da lansman öncesi fırsatlar sunuluyor.


17 katlı tek blok halinde dizayn edilen Dekon Senkron'da hepsi balkonlu 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede daire teslimlerinin 2019 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.


Ön talep sürecinde olan projede yüzde 5 peşinat ve aylık 1.800 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.


Dekon Senkron fiyat listesi

1 oda 1 salon daire fiyatları 394 bin TL'den,

2 oda 1 salon daire fiyatları 561 bin TL'den başlıyor.


Dekon Senkron'un ortak kullanım alanları arasında havuz, fitness center, SPA, hamam, sauna, oyun alanları ve kapalı otopark yer alıyor.


Ayrıca projede  Dekon Senkron  sakinlerine özel konsiyerj hizmeti Desk, uçak rezervasyonundan kuru temizlemeye kadar çok geniş bir çerçevede hizmet sunuluyor.


5 bin metrekarelik ticari alanda giyim mağazaları, restoranlar, kırtasiye, market yer alıyor.


Dekon Senkron, Ümraniye ve Ataşehir arasında, İstanbul Finans Merkezi’ne komşu bir konumda yer alıyor. Proje, Avrasya Tüneli, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe raylı sistem hattı ve metrolarla bağlantılı, tüm ulaşım  akslarına yakın mesafede bulunuyor.


Dekon Senkron Satış Ofisi

Adres: Tatlısu Mh. Yesevi Sk. No:1 Dekon Plus D:3-4-5 Ümraniye / İstanbul

Tel :0216 364 00 12

http://www.dekonsenkron.com

Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön