29 / 03 / 2024

Dekorasyona fazla para harcamayın evde çiçeklere yer açın!

Dekorasyona fazla para harcamayın evde çiçeklere yer açın!

Bulunduğunuz yaşam alanına yenilik katmak ama bunun için de fazla para harcamak istemiyorsanız yapacağınız en güzel şey; dekorasyonda çiçeklere yer açmak



Tabii çiçekleri sunum şeklinizin de çok önemli olduğunu unutmamalısınız. İşte çiçekleri nasıl kullanacağınıza dair ipuçları:

Evin hangi alanı olursa olsun tüm köşelerde çiçek kullanabilirsiniz. Karanlık bir köşeyi dekore edecekseniz; beyaz ve parlak formda bir vazo işe yarayacaktır.

HER ŞEY VAZO OLUR

Metal kutu, seramik demlik veya cam kavanoz... Hepsi çiçekler için uygun birer vazoya dönüşebilir. Örneğin içini boşalttığınız konserve kutusunun kapağını atmayın ve tekrar yerine yapıştırın. Üstüne üç delik açın. Daha sonra suyla doldurun ve içine birkaç dal çiçek yerleştirin.

Minik seramik demlikler, özellikle sofrada çok şık bir saksı görevi görebilirler. Siz yeter ki, istediğiniz sunuma uygun bir model seçin ve birkaç dal çiçeği uygun olarak yerleştirin.

Mutfakta biraz düzen ve enerji için yeşil ev bitkileri ve saksıda çiçekler kullanabilirsiniz. Dilerseniz küçük saksılarda fesleğen, adaçayı gibi kokulu bitkiler de yetiştirebilirsiniz.

Canlı çiçeklerin bakımı zor geliyorsa çiçek desenleri kullandığınız bir dekorasyon da sizi mutlu edebilir.
Sabah


Geri Dön