29 / 03 / 2024

Dekoratif ürünler ve ev eşyaları sektörü Züchex'te buluşuyor!

Dekoratif ürünler ve ev eşyaları sektörü Züchex'te buluşuyor!

Züccaciye, Dekoratif Ürünler, Elektrikli Ev Gereçleri ve Ev Eşyaları sektöründe zirvedekiler yine Züchex’te buluşuyor...



Züccaciye, Elektrikli Ev Aletleri, Dekoratif Ürünler ve Ev Eşyaları Sektörü 05-09 Eylül 2012 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi’nde 23. Uluslararası Züchex Fuarı’nda buluşuyor

 

Züccaciye, Elektrikli Ev Aletleri, Dekoratif Ürünler ve Ev Eşyaları sektörünü bir araya getiren Türkiye’nin en geniş kapsamlı ev eşyaları fuarı olan Züchex, bu yıl kapılarını 5-9 Eylül’de Tüyap’ta açıyor.

 

700’den fazla firma, 60.000 ziyaretçi ile 100.000 m2’de dev organizasyon

 

Çelik mutfak gurubundan cam, porselen, seramik grubuna, elektrikli ev aletlerinden ev tekstiline, hediyelik ithal ürünlerden plastik sektörüne yüzlerce firma onbinlerce ürünün sergileneceği Züchex Fuarı 05-09 Eylül 2012 tarihleri arasında 5 gün süre ile ziyarete açık kalacak.

 

Ticaretin kilit noktası Züchex Fuar’ı 2 milyar $’lık ticaret hacmi ile dikkat çekiyor

 

Züchex Fuarı, yurt içi ve yurt dışından önemli ziyaretçilerin katılımı ile ticari anlaşmalara vesile olmasıyla birlikte ticaret rakamlarını yükseltirken, fuar sırasında yabancı müşterileriyle buluşan ve yeni müşterilerle tanışan firmalar sayesinde Türkiye’nin ihracat rakamlarını arttırarak ülke ekonomisi için önemli bir katma değer oluşturuyor.

 

2013’e kazançlı girmek istiyorsanız tek adresiniz; Züchex Fuarı

 

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan Life Media Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan TIRAŞ “Ekonomiye 2 milyar $’lık katkı sağlayan Züchex Fuarı, Türkiye’nin ihracat rakamlarını arttırarak ülke ekonomisi için önemli bir katma değer oluşturuyor. Avrupa’nın 3. dünyanın 4. büyük fuarı olan Züchex Uluslararası Züccaciye ve Ev Eşyaları Fuarı, Ortadoğu’dan Balkanlar’a, Avrupa’dan Güney Afrika’ya, Rusya’dan Türki Cumhuriyetlere kadar tüm dünya ülkelerinin buluştuğu uluslararası ticaretin başladığı ve geliştiği önemli bir ticari platformdur” diyor. 

 

Züchex Fuarı, Türkiye için önemli; çünkü…

 

İrfan TIRAŞ; “Fuarlar, firmaların yeni ürünlerini tanıttığı, katılımcının yeni müşterisi ile tanıştığı, ziyaretçilerin ise ticarisine yön verdiği ve yeni iş bağlantılarının kurulduğu ciddi ticari platformlardır.

Züchex Fuarı yeni firmaları tanımak, ev eşyaları sektöründeki son trendleri görmek ve fiyat analizi yapmak açısından son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda katılımcıların fuar için hazırladıkları kampanyalardan yararlanmak, fuarda oluşan fırsatları ticarete çevirmek açısından da bulunmaz bir fırsattır.

 

Avrupa’nın 3’üncü, Dünya’nın ise 4’üncü büyük fuarı

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün aranılan markalarına ev sahipliği yapan Züchex Fuarı, dünyanın dört bir yanından yenilikçi, üretici ve toptancı firmalarını Züchex çatısı altında bir araya getiriyor. Bu yıl geçmiş fuarlardan farklı olarak Azerbaycan, BAE, Cezayir, Gana, Gürcistan, İran, Hırvatistan, Kazakistan, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Moldova, Polonya, Suudi Arabistan, Ürdün, Yunanistan gibi ülkelerden de alım heyetleri geliyor. Ayrıca Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) ve İhracatçılar Birlikleri (İMMİB) ile 22 ülkeden kurum ve kuruluş temsilcileri, alım heyetleri, ticari ateşelikler ve satın almacılar da fuara katılıyor.

 

Züchex Fuarı ile yenilikleri yakala

 

Sektördeki son yenilikleri kaçırmak istemiyorsanız ve amacınız kazançlı ticaret yapmaksa 5-9 Eylül’de Züchex’i mutlaka ziyaret etmelisiniz.

 

 

 

Life Medya Kurulu Başkanı İrfan TIRAŞ “ Yıl boyu ne alsam, ne satsam diye düşünme. Fırsatlar Züchex’te” diyor.

 

Neden Züchex’i Ziyaret Etmelisiniz?

 

100.000 m2’lik fuar alanında 60 binden fazla ziyaretçi, 700’e yakın katılımcısı ve 10.000’lerce ev eşyası ürününün sergilendiği Züchex Fuarı sadece yerel pazarın değil, uluslararası pazarların da buluştuğu önemli bir ticari platform olarak daha fazla ticaret fırsatı sunmaktadır.

 

 

 


Geri Dön