26 / 04 / 2024

De'Longhi PrimaDonna S De Luxe, tek tuşla 5 çeşit kahve keyfi yaşatıyor!

De'Longhi PrimaDonna S De Luxe, tek tuşla 5 çeşit kahve keyfi yaşatıyor!

Kahve makineleri ile fark yaratan marka De'Longhi'nin yepyeni modeli “PrimaDonna S De Luxe” tam otomatik kahve makinesi, tek Artık tek bir tuşla 5 çeşit kahve hazırlamak mümkün



TEK TUŞLA 5 ÇEŞİT KAHVE KEYFİ

De’Longhi PrimaDonna S De Luxe tam otomatik kahve makinesi, tek tuşla Espresso, Cappuccino, Caffe Latte ve Latte Machiato çeşitleri sunuyor. Artık sabah kahveleri ya da akşamüzeri yorgunluk kahveleri PrimaDonna S De Luxe ile en pratik şekilde hazırlanıyor.

PrimaDonna S De Luxe, sessiz kahve çekirdeği öğütücüsü ile 13 farklı kahve incelik ayarında kahve çekirdeklerini çekip, her zaman taptaze kahveler hazırlıyor. Espresso, Cappuccino, Caffe Latte ve Latte Machiato kahve çeşitleri çok hafif, hafif, standart sert veya çok sert olarak sunuyor.

Toz veya çekirdek kahve kullanma ayrıcalığı sunan PrimaDonna, kahve ve su miktarı ayarı ile istenilen fincan boyutunda kahve keyfi yaşatıyor. Çıkarılabilir demleme ünitesi sayesinde en zor ulaşılan köşeler bile zahmetsizce temizleniyor. www.delonghi.com.tr

De’Longhi PrimaDonna S De Luxe için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 4.500 TL’dir. De’Longhi ürünlerine; Bauhaus, Bimeks, Carrefour, Darty, Electro world, Esse, Evkur, Kipa, Koçtaş, Media Markt, Migros, Metro, Praktiker, Saturn veTeknosa’nın tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.


Geri Dön