20 / 04 / 2024

Menderes Belediyesi'nden Tek Tuşla Menderes projesi!

Menderes Belediyesi'nden Tek Tuşla Menderes projesi!

Menderes Belediyesi ve İZKA arasında protokol imzalandı. İZKA'nın 750 bin lira hibe verdiği proje, Menderes ile ilgili tüm bilgilere ve belediyenin hizmet detaylarına akıllı telefonlardan ve bilgisayarlardan tek tuşla girme imkanı sağlayak




Tek Tuşla Menderes projesi için Menderes Belediyesi ve  İzmir  Kalkınma Ajansı arasında protokol imzalandı. İZKA'nın 750 bin lira hibe verdiği proje, Menderes ile ilgili tüm bilgilere ve belediyenin hizmet detaylarına akıllı telefonlardan ve bilgisayarlardan tek tuşla girme imkanı sağlayacak.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Menderes'te başlattığımız çalışmalar kapsamında belediyemizin teknolojik altyapısının güçlenmesi adına adımlar atıyoruz. Bu adımları atarken vatandaşlarımızın iyi hizmet alması için çalışıyoruz. İZKA ile yaptığımız protokolle artık Menderesliler, belediyelerine bir tuş kadar yakın olacak. Uygulama ile Menderes'i çağın gerisinde bırakmayacağız, çağın bir adım önüne geçireceğiz" diye konuştu.


Marka değeri artacak

Başkan Soylu, "Tek Tuşla Menderes Projesi ile artık vatandaşlarımız akıllı telefonlarından veya bilgisayarlarından bir tuş ile Menderes ile ilgili tüm bilgilere ve belediyenin hizmet detaylarına ulaşabilecek. Belediyeye gelmelerine gerek kalmadan belediye ile ilgili işlerini vatandaşlarımız oturdukları yerden çözebilecek. Bunun yanı sıra Menderes Kent Rehberi uygulaması ile tüm İzmirlilerin Menderes'i daha yakından tanıma, Menderes hakkında istedikleri bilgiye sahip olma imkanları olacak. Kentimizin marka değeri artacak" diye konuştu. 



Yeni Asır


Geri Dön