23 / 04 / 2024

Menderes projeleri

Menderes projeleri

Menderes Cüneytbey Mahallesi'ne yapılan spor kompleksinin inşaatı sürüyor. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Cüneytbey Mahallemizde çalışmaları süren spor kompleksimiz ilçemize değer katacak. Projemizde büyük yol aldık" dedi.

Menderes'teki yol çalışmalarında sona gelindi!

Şaşal'da bordür döşeme ve kilit parke döşemesinin yapıldığı yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalarda 5 bin metrekare alan kilit parke ile döşenirken, bir kilometre bordür döşendi.

Menderes'e kazandırılan 7 park hizmete açıldı!

Menderes ilçe merkezi ve sahil bölgesindeki parkların yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. 4 mahallede vatandaşların hizmetine açılan 7 park engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlandı

Menderes'te turizm gelişecek!

63 yıllık tarihinde ilk kez fuarlara katılacak Menderes Belediyesi, ilçenin tanıtımı ve ilçe turizminin gelişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayı sonunda iki turizm fuarında yer alacak Menderes Belediyesi hazırlıklarına hız verdi.

Menderes Belediyesi'nden Tek Tuşla Menderes projesi!

Menderes Belediyesi ve İZKA arasında protokol imzalandı. İZKA'nın 750 bin lira hibe verdiği proje, Menderes ile ilgili tüm bilgilere ve belediyenin hizmet detaylarına akıllı telefonlardan ve bilgisayarlardan tek tuşla girme imkanı sağlayak

Bülent Soylu: Menderes'in her noktasında temizlik çalışmaları başlattık!

Bütünşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsü kazanan köylere ziyaretlerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ataköy Köyü'nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Soylu, ilçenin kalkınması adına birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Menderes Türel, Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Salı Grubu’nun iftar yemeğine katılarak Antalya'daki projeleri anlattı. Başkan Türel, çoğu projenin çok önemli olduğunu belirtti.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

Menderes Türel Antalya Gazipaşa’daki projeleri anlattı!

Başkan Menderes Türel Gazipaşalılara mezbaha, kültür merkezi ve yeni hal müjdesi verdi. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde denetleyen Türel, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Güleryüz Yapı'dan Menderes'te 3 yeni proje!

İzmir’in tanınmış firmalarından biri haline gelen Güleryüz Yapı Menderes’te gerçekleştirdiği üç yeni yatırımı ve kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiriyor.

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı 2015'te başlıyor!

Menderes son bir yılda Bülent Soylu'nun göreve gelmesiyle hızlı bir gelişme sağladı. MEGEM, hastane ve doğalgaz projesi gibi ilçenin ihtiyacı olan projeleri başlatan Soylu, vatandaşların da güvenini kazandı...

Menderes Türel, Litvanyalı yatırımcıları Antalya'ya davet etti!

Litvanya Cumhuriyeti Büyükelçisi Kestutis Kudzmanas, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e nezaket ziyaretinde bulundu. Türel, Büyükşehir'in Boğaçayı, Konyaaltı sahili, KepezSantral gibi dev projeleri için Litvanyalı yatırımcılara seslendi.

Menderes Türel: Konyaaltı sahili projesi yarışma ile belirlenecek!

Menderes Türel yaptığı açıklamada, gerçekleştirecekleri projeleri ilgili odalarla işbirliği içinde yapmak istediklerini belirterek, Konyaaltı Sahili’ne uygulanacak projenin de Mimarlar Odası’nın düzenleyeceği yarışma ile belirleneceğini söyledi

Menderes Türel: Kırcami imar planı altı ayda bitecek!

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, seçim projeleri arasında yer alan Kırcami imar planını, bu zamana kadar yaptıklarını bundan sonra da yapacaklarını anlattı...

Menderes projeleri Haberi

Menderes projeleri


Menderes Cüneytbey Mahallesi'ne yapılan spor kompleksinin inşaatı sürüyor. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemiz ne yazık ki spor tesislerinden mahrum kalmış bir yerdi. Gençlerimizin spor yapacağı alanlar konusunda sıkıntı vardı. Halı sahası dahi olmayan ilçemize bizim dönemimizde spor kompleksleri kazandırıyoruz. Cüneytbey Mahallemizde çalışmaları süren spor kompleksimiz ilçemize değer katacak. Projemizde büyük yol aldık" dedi.


Tesisin 7'den 70'e herkes için uygun olduğunu kaydeden Soylu, "Tesisimiz spora gönül veren her yaşta insan için. Spor kompleksimiz içerisinde, halı saha, tenis kortu, yürüyüş pisti ve basketbol sahalarını barındırıyor. Projede ayrıca vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebilecekleri 2 katlı sosyal tesis de bulunuyor. Cüneytbey Mahallemizin yanı sıra Altıntepe, Oğlananası, Tekeli, Bulgurca, Kemalpaşa ve Özdere'de de herkesin faydalanabileceği spor komplekslerini hayata geçiriyoruz. Amacımız sporla barışık, spora gönül veren...