20 / 04 / 2024

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı 2015'te başlıyor!

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı 2015'te başlıyor!

Menderes son bir yılda Bülent Soylu'nun göreve gelmesiyle hızlı bir gelişme sağladı. MEGEM, hastane ve doğalgaz projesi gibi ilçenin ihtiyacı olan projeleri başlatan Soylu, vatandaşların da güvenini kazandı...




Yaklaşık 40 yıldır CHP'li belediyeler tarafından yönetilen Menderes'te belediye başkanlığını devralan AK Partili Bülent Soylu, ilk yılında vatandaşlardan tam not aldı. Soylu'nun ilk icraatı çok sayıda ağacın kesildiği Özdere'deki AVM projesini iptal etmek oldu. Bu alan meydan düzenlemesi yapılarak yeşillendirildi. Belediyeye kurumsal kimlik kazandırma yolunda önemli adımlar atan Soylu, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Çevre Koruma ve Kontrol, Basın, Stratejik Planlama gibi birimleri devreye soktu. Belediyenin girişimiyle ilçenin 50 yıllık hayali devlet hastanesi Sağlık Bakanlığı'nın yatırım planına alındı. 43 kilometrelik sahil şeridi düzenlendi. İlçenin dört bir yanında park düzenlemesi ve yeni parklar ile Oğlananası, Küner, Gümüldür, Çileme ve Ataköy'de düğün salonu yapıldı. Spor alanları yenilendi ve yaz spor okulları ile çocukların spor yapmasının önü açıldı.



İLÇE SAKİNLERİ 365 GÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Çetin Bayram (Esnaf): Sahil bölgesindeki çalışmalar, yeni yollar, doğalgaz ve hastane gibi çok güzel hizmetler geliyor. Kalan 4 sene içinde Menderes'in çok değişeceğini tahmin ediyorum.

Mehmet Hamarat (Pazarcı): İlk bir yılda çok başarılıydı. Evde sağlık hizmeti, çok yerinde oldu. İlçenin buna ihtiyacı vardı. Sokaklarımız da çok temiz. Park yeri sorunumuz da çözülünce çok güzel bir merkezimiz olacak.

Talat Sayan (Esnaf): Başkandan beklentimiz yüksek. Hastane ve üniversite bu bölge için gerekli. Hastanenin şimdiden geliyor olması çok güzel. En büyük temennim merkez camii ve ova yollarının da yapılması.

Ahmet Bilore (İşçi): Başkanı başarılı buluyorum. Diğer başkanların yapamadığı şeyler yapılıyor. Cami temizliği, parklar, evde sağlık gibi hizmetler sunuluyor. Geleceğe umutla bakan bir Menderes görüyorum.

Fahriye Bilen (Öğrenci): Başkanımıza eğitime olan hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim. Her pazar bizi servisle evden alıyorlar. Düzenli kitap ve test dağıtıyorlar. MEGEM projesi çok faydalı oldu. Başkanımız sürekli bizimle ilgileniyor.

Emine Elma (Ev hanımı): Menderes böyle bir hizmet yılı görmedi. Bu hizmetlerin devam etmesini istiyoruz. Şeker hastalığımdan dolayı çok rahatsızım. Belediye ekipleri her an yanımızda. Sokaklar pırıl pırıl. Hizmetlerden memnunuz.

Selahattin Dirgi (Esnaf): Daha bir yıl geçmiş olmasına rağmen birçok hizmeti getirdi. Cami temizlik ekibinden tutun, ot biçme ekibine, evde sağlık hizmeti ekibinden yol yapım ekibine kadar birçok ekip arı gibi çalışıyor.

Nazif Feker (Emekli): Menderes özlenen hizmetleri almaya başladı. Hastane ve doğalgaz projelerimiz de geliyor. Evde bakım hizmetimiz var. Menderes için çok güzel ve gerekli bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Henüz bütün projeler gerçekleşmedi. Onlar da gerçekleşince daha güzel bir ilçemiz olacak.

Cengiz Yılmaz (Esnaf): 9 alanda 99 projenin bir çoğu ilk yıldan tamamlandı. 4 yıl daha var. İnanıyorum ki bu 4 yılda Menderes çağ atlayacak. Başkan başarılı ve önemli hizmetler veriyor. Bunların başında evde sağlık hizmeti ve sahil şeridinde yapılan çalışmalar geliyor. Hastane ve doğalgaz gibi çok önemli projeler sırada bekliyor.

Fikri Pala (Esnaf): Başkanın ilk yılından memnunuz. Hastane ve evde sağlık gibi çok önemli projeleri hayata geçirdi. Sağlık ekipleri insanların evlerine kadar geliyorlar. Bu büyük bir hizmet. Diş hastanesi de çok gerekli bir proje. Bir an önce hayata geçmesini umuyoruz.

Engin Turan (Esnaf): Hizmetler gerçekten çok güzel. Özellikle hastane, doğalgaz, evde sağlık ve MEGEM ilçenin ihtiyacıydı. Belediye başkanımız sağlam adımlarla ilerliyor. İnşallah da böyle devam eder.

Sezai Gül (Emekli): Başkan projelerinin önemli bir kısmını gerçekleştirdi. Yollar yapıldı. Sağlık ekipleri ayağımıza kadar geliyor. Hastane ve yüksekokul bu ilçe için olmazsa olmaz. Hastane yapımına yakında başlanacak. Yüksek okul getirmek için çalışmalar yapılıyor. Eğitim alanında başarılı işlere imza atıldı.

Adil Yerlikaya (Esnaf): Başkan verdiği sözleri tutuyor. Projelerini bir bir hayata geçiriyor. Devlet hastanesi, diş hastanesi ve doğalgazı Menderes'e getirmek için uğraşıyordu. Bu sene içinde bu projeler de gerçekleşecek.

Hayriye Akıl (Ev hanımı): Köylere temizlik ekiplerinin gelmesinden, camilerin temizlenmesinden çok memnun olduk. AK Parti geleli her yere bir düzen geldi. Yakın zamanda Çanakkale ve Kadınlar Günü programları oldu. Önceden bunları göremiyorduk.

Fatma Bilen (Ev hanımı): Bülent Soylu'yu çok başarılı buluyorum. Geçen bir cenaze oldu. Bülent Başkan bir ekip kurmuş. Cenazeyi bedava götürüyorlar. Eskiden böyle bir hizmet yoktu.




Yeni Asır


Geri Dön