26 / 04 / 2024

menderes yatırımları

menderes yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes ilçe merkezinde yer alan mahallelerin içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek.

Menderes Bulgurca'ya modern meydan!

Menderes Bulgurca Mahallesi'nde, meydan çalışmaları aralıksız devam ediyor. Modern meydan projesinin kısa sürede tamamlanması beklenirken, halı saha, muhtarlık binası ve amfi tiyatronun proje kapsamında hayata geçirileceği belirtildi.

Menderes'teki yol çalışmalarında sona gelindi!

Şaşal'da bordür döşeme ve kilit parke döşemesinin yapıldığı yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalarda 5 bin metrekare alan kilit parke ile döşenirken, bir kilometre bordür döşendi.

Menderes'te turizm gelişecek!

63 yıllık tarihinde ilk kez fuarlara katılacak Menderes Belediyesi, ilçenin tanıtımı ve ilçe turizminin gelişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayı sonunda iki turizm fuarında yer alacak Menderes Belediyesi hazırlıklarına hız verdi.

Menderes Belediyesi'nden Tek Tuşla Menderes projesi!

Menderes Belediyesi ve İZKA arasında protokol imzalandı. İZKA'nın 750 bin lira hibe verdiği proje, Menderes ile ilgili tüm bilgilere ve belediyenin hizmet detaylarına akıllı telefonlardan ve bilgisayarlardan tek tuşla girme imkanı sağlayak

Bülent Soylu: Menderes'in her noktasında temizlik çalışmaları başlattık!

Bütünşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsü kazanan köylere ziyaretlerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ataköy Köyü'nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Soylu, ilçenin kalkınması adına birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

Menderes Türel, Manavgat ve Serik'teki yatırımları denetledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat ve Serik'te devam eden belediye yatırımlarını ve şantiyeleri denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mehmet Erdem Söke yatırımları ile ilgili bilgi verdi!

Çine Adnan Menderes Barajı’nın Söke Ovası rahatladığını belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Söke ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

menderes yatırımları Haberi

menderes yatırımları


Çevre yerleşimlerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan sağlıklı içme suyu alt yapısı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile çözülüyor. 2004 - 2015 yılları arasında  3  bin 260 kilometre uzunluğunda yeni içme suyu şebekesi döşeyerek önemli yatırımlara imza atan İZSU, Menderes’in tüm içme suyu şebekesini de baştan sona yenileyecek. Menderes merkezde yer alan Altıntepe, Barbaros, Cüneytbey, Dereköy, Gazipaşa, Gölcükler, Kasımpaşa, Kemalpaşa ve Mithatpaşa mahallelerinde yer alan 40 yıllık eski ve kaçaklara neden olan borular, basınca dayanaklı borularla yenilenecek. 24.4 milyon liralık yatırım kapsamında  160 kilometre şebeke ve 30 kilometre iletim hattı olmak üzere 190 kilometre uzunluğunda içme suyu şebekesi döşenecek. Önümüzdeki ay başlayacak çalışmalar 2018 yılı Mayıs ayında tamamlanacak. 


12 yılda 84.4 milyon liralık yatırım

İZSU Genel Müdürlüğü,  Menderes’te önemli yatırımlara imza attı....