19 / 04 / 2024

menderes 2015 projeleri

menderes 2015 projeleri

63 yıllık tarihinde ilk kez fuarlara katılacak Menderes Belediyesi, ilçenin tanıtımı ve ilçe turizminin gelişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayı sonunda iki turizm fuarında yer alacak Menderes Belediyesi hazırlıklarına hız verdi.

Menderes Belediyesi'nden Tek Tuşla Menderes projesi!

Menderes Belediyesi ve İZKA arasında protokol imzalandı. İZKA'nın 750 bin lira hibe verdiği proje, Menderes ile ilgili tüm bilgilere ve belediyenin hizmet detaylarına akıllı telefonlardan ve bilgisayarlardan tek tuşla girme imkanı sağlayak

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Reysaş GYO İzmir Menderes değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Menderes Görece 577 ada - 5 ve 9 parsel için 2015 yıl sonu revize değerleme raporunu yayınladı.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Menderes Türel, Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Salı Grubu’nun iftar yemeğine katılarak Antalya'daki projeleri anlattı. Başkan Türel, çoğu projenin çok önemli olduğunu belirtti.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

menderes 2015 projeleri Haberi

menderes 2015 projeleri


63 yıllık tarihinde ilk kez fuarlara katılacak Menderes Belediyesi, ilçenin tanıtımı ve ilçe turizminin gelişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayı sonunda iki turizm fuarında yer alacak Menderes Belediyesi hazırlıklarına hız verdi. İstanbul'da düzenlenecek EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na İzmir Kalkınma Ajansı ile birlikte katılacak Menderes Belediyesi, İspanya'nın Madrid şehrinde düzenlenecek FITUR Turizm Fuarı'na da Türkiye'den katılan tek belediye olacak. 

Menderes'in tarihi, kültürü ve turistik alanlarıyla tam bir turizm cenneti olduğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemizin tanıtımı konusunda ne yazık ki bir eksiklik vardı. Bizim dönemimizde bu eksikliğe son vermek adına önemli çalışmalar başlattık. Bu çalışmalardan biriside fuarlara katılım yönünde oldu. Bugüne kadar hiçbir fuarda yer almayan belediyemiz bizim dönemimizde şimdiye kadar üç fuara katılım gösterdi. 


Turizm...