26 / 04 / 2024

Delta Luxury Beylikdüzü'nde yükseliyor! 89 bin liraya 1+0!

Delta Luxury Beylikdüzü'nde yükseliyor! 89 bin liraya 1+0!

Firma: Delta Şirketler Grubu

Proje: Delta Luxury

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta Delta Şirketler Grubu yeni bir konut projesi inşa ediyor. Delta Luxury Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede konutlar 89 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...



Delta Şirketler Grubu İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta yeni bir proje inşa ediliyor.  Delta Luxury  projesi,  Delta Şirketler Grubu  tarafından yükseliyor. Tek bloktan oluşan proje U şeklinde tasarlanıyor.


Delta Luxury projesinde 187 konut ve 13 dükkan bulunuyor.


Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Konut büyüklüklerinin 44 metrekareden başlangıç gösterdiği projede inşaat çalışmalarına başlandı. 


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt tarafında konumlandırılıyor. Esenyurt'ta Crrefour'un hemen arka tarafında yer alıyor.


Delta Luxury teslim tarihi!


Beylikdüzü'nde konumlandırılan Delta Luxury projesinde konut teslimleri 2014 yılının sonunda gerçekleştirilecek.


Delta Luxury fiyatları!


1+0'lar 89 bin lira,

1+1'ler 155 bin lira,

2+1'ler 175 bin lira olarak belirlendi.


Projeden konut sahibi olmak isteyenler için bir çok ödeme planı bulunuyor. Projede ister peşin, ister banka kredli, isterseniz de firma bünyeli ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz. Delta Luxury projesinde banka kredisi kullanmak için yüzde 15 peşinat ödemeniz yeterli oluyor. Projede firma bünyeli ödemelerde ise yine yüzde 15 peşinatı firmaya ödeyip, geri kalan konut bedelini vade farksız 30 ay taksitlendirebiliyorsunuz.


Telefon: 444 4 342

Web: www.deltada.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön