25 / 04 / 2024

Delta Luxury Esenyurt fiyat listesi!

Delta Luxury Esenyurt fiyat listesi!

Firma: Delta Şirketler Grubu

Proje: Delta Luxury

Delta Luxury Esenyurt fiyat listesi kapsamında konutlar minimum 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Esenyurt Delta Luxury Evlerinde yer alan dairelerin teslimleri 2014 yılında yapılacak...



U şeklinde tek blok olarak hayata geçirilen  Delta Luxury  Evleri lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. Delta Luxury Esenyurt Evleri  Delta Şirketler Grubu  girişimi ile yükseliyor.


187 adet daire ve 13 adet ticari üniteden meydana gelen Delta Luxury Evlerinde daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde tasarlandı. Delta Luxury Esenyurt fiyat listesi kapsamında konutlar minimum 89 bin TL'den başlıyor.


 Delta Luxury Esenyurt fiyat listesi!


Esenyurt Delta Luxury ödeme planı kapsamında yüzde 15 peşinat veriliyor ve geriye kalan kısım banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor veya firma bünyesinde 30 aya kadar taksitlendirme yapılıyor.


Delta Luxury Esenyurt teslim tarihi bilgisine göre projede yer alan daireler 2014 yılında teslim edilecek. Projede ayrıca çocuk oyun alanları, fitness, spor alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları ve güvenlik gibi imkanlarda mevcut. Delta Luxury Esenyurt fiyat listesi şöyle:


Delta Luxury Esenyurt fiyat listesi:


Stüdyo daireler 89 bin TL'den,

1 oda 1 salon daireler 155 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Delta Luxury iletişim:

Telefon numarası: 444 4 342

Web Adresi: www.deltada.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön