19 / 04 / 2024

Delux Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Delux Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Delux Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Keyvan Ahadı tarafından 900 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de İstanbul İl'i, Esenyurt, Örnek Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı'nda kuruldu.



Delux Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Keyvan Ahadı tarafından 900 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de İstanbul İl'i, Esenyurt, Örnek Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı'nda kuruldu.


Delux Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; A) İNŞAAT 1) Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3)  Türkiye sınırları içinde ve ya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 4) Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 5) Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. B) OTOMOTİV 1) Her türlü motorlu taşıt ticareti ithalat ve ihracatını yapmak. 2) Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler, ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara,hava, deniz taşıtlarının, grayder,silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 3) Gerekli izinleri almak kaydı ile yurt içinde ve yurt dışında şubeler ve temsilcilikler, acenteler, komisyonculuk, mümessilllik, distribütörlük ve bayilik almak,vermek, kurmaktransfer etmek ve kiraya vermek. 4)Her türlü otomobil yedek parçalarının alımı,satımı, ithalatı,ihracatını yapmak. C) PASTAHANE 1) Her türlü simit, börek, kek, açma, poğaça, pasta türü yiyeceklerin imalatı, toptan ve perakende alım ve satımının yapılması, bu amaçlarla satış mağazalarının, işletmelerinin açılması, kahvaltı ve yiyecek ve içecek hizmetlerinin verilmesi. 2) Her türlü gıda ürünlerinin, içeceklerin, imalatı,toptan ve perakende alımı ve satımı, ithalat ve ihracatının yapılması, her türlü gıda ürünlerinin ambalajlanması, paketlenmesi, vakumlanması, her türlü unlu mamullerin, tatlıların, kurutulmuş, meyve ve sebzelerin, toptan ve perakende alımı ve satımı, ithalat ve ihracatının, dış ticaretinin yapılması,3) Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon işlerini yapar.  



Geri Dön