25 / 04 / 2024

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

 Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.



Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Gaziantep'te oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'e destek olmak için harekete geçti. Habertürk'te yer alan habere göre; Gaziantep'te oturan 4 yaşındaki Asiye Ateş, yaşadığı sitenin bahçesinde, apartman yöneticilerinin iki pitbull cinsindeki köpeğinin saldırısına uğradı ve ağır yaralandı.

Demet Akalın, yaşanan olayın ardından apartman yöneticileri tarafından oturdukları evden çıkarılan Ateş ailesine kira desteğinde bulunacağını açıkladı.

 Demet Akalın dan Asiye Ateş in ailesine kira desteği!

DEMET AKALIN SESSİZ KALMADI

Twitter hesabından yaşanan üzücü olaya ilişkin paylaşım yapan Akalın, Ateş ailesinin 1 yıllık kira bedelini ödeyebileceğini söyledi.

49 yaşındaki ünlü şarkıcı, konuyla ilgili paylaşımında, "Kime şikayet etsek ki bilemedim ne günah ya... Ev tutsun en güzel yerden ben 1 senelik kirasını öderim! Sayın Şahin altında kalmaz yeni bir iş bulur. Gerçekten ne ara bu kadar kötü oldunuz! Hem suçlu hem de güçlü... Yazık size!" şeklinde açıklama yaptı.

 

Demet Akalın: Ben ev alırım, başka yatırım yapmam!


Geri Dön