19 / 04 / 2024

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 



Eski manken Demet Şener, “Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını” ve “aldatıldığını” belirterek Ekim 2016'da eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile çekişmeli bir boşanma süreci geçirmişti. Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; 19 Ocak 2018’de sonuçlanan davada mahkeme, çiftin boşanmasına karar vermişti. Demet Şener tazminat yönünden kararı temyiz ederek İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne götürmüştü. Demet Şener ve İbrahim Kutluay sürpriz bir karar alarak yaptıkları protokol doğrultusunda anlaşmalı olarak boşanmıştı.

3 MİLYON TAZMİNAT ALMIŞTI

Boşanma protokolüne göre; çiftin iki çocuğunun velayeti Demet Şener’de kalırken İbrahim Kutluay, Demet Şener’e 3 milyon TL tazminat, çocuklarına da aylık toplam 32 bin 500 TL nafaka ödeyecekti. 

LÜKS VİLLANIN TAPUSUNA OTURUM HAKKI İŞLENMİŞTİ

Fakat, protokolde Demet Şener'in röportajlar verdiği, tasarım ve moda dergilerine haber olan Levent'teki 3 katlı lüks villası ile ilgili bir maddeye de yer verilmişti. İbrahim Kutluay, aile konutu niteliğindeki villanın tapu kaydı üzerine Demet Şener ve çocukları lehine boşanma kararının kesinleşmesinden itibaren 10 yıl süre ile geçerli olmak üzere oturma hakkı tanımıştı.

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

EVLİ OLMAMASI KOŞULU KONMUŞTU

Demet Şener'in evli olmaması şartı ile oturma süresince çocukları ile villayı kullanacaktı. Ev ile ilgili her türlü masrafı da İbrahim Kutluay giderecekti.

KÜPELİ İLE EVLİLİĞİ OTURUM HAKKINI BİTİRDİ

Fakat Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 21 Haziran 2019'da sürpriz bir şekilde evlendi. Demet Şener'in evlenmesi ile lüks villadaki oturma hakkı kayboldu. 

Cenk Küpeli ile 19 ay süren evliliklerini dün bitiren Demet Şener, lüks malikanesindeki oturma hakkını kısa süren evliliği sebebiyle kaybetti.

Demet Şener ve Cenk Küpeli Londra'da ev aldı!


Geri Dön