29 / 03 / 2024

Lüks iş merkezlerinde günübirlik ofis kiralayabilirsiniz!

Lüks iş merkezlerinde günübirlik ofis kiralayabilirsiniz!

İstanbul'da Kanyon, Spring Giz Plaza, Koza Plaza gibi lüks iş merkezlerinde günübirlik, haftalık ya da aylık hazır ofis kiralayıp işlerinizi kolaylıkla yürütme imkanınız bulunuyor.  Çay, kahve servisi de hizmetin içine dahil ediliyor....



Lüks plaza ve rezidanslarda ofisi olmayanlar üzülmesin. Buralardaki milyon dolarlık ofisler 100 dolara emrinizde. Üstelik mobilyasıyla. Hatta sekreteriniz de sizin için hazır... İstanbul'da Kanyon, Spring Giz Plaza, Koza Plaza gibi lüks iş merkezlerinde günübirlik, haftalık ya da aylık hazır ofis kiralayıp işlerinizi kolaylıkla yürütme imkanınız bulunuyor.

TABELA DA ASILIYOR
Büyük ilgi gören sisteme göre; beğendiğiniz ofiste mobilyalar iş düzenine uygun şekilde kurulu bulunuyor. Büro malzemelerinin dışında size yardımcı olacak bir sekreter de var. Çay, kahve servisi de hizmetin içine dahil ediliyor. Siz sabah 09.00, akşam 17.00 arasında kiraladığınız ofisinizde tüm görüşmelerinizi yapıyorsunuz. Bütün bu hizmetler için günlük 100 dolar veriyorsunuz. Ofisi bir haftalığına kiralarsanız günlüğü 60 dolara düşüyor. Aylık ise 900 dolar oluyor ki, günlüğü 30 dolara iniyor. Üstelik şirketinizin tabelasını da asıyorsunuz.

* Her türlü büro hizmeti sunuluyor

* Tüm ofis mobilyaları bulunuyor.

* Sekreter hizmeti 

* Temizlik hizmeti

* Wireless internet

* Faks ve fotokopi

* Telefon santrali hizmeti

* Posta takibi ve yönlendirme

* Kameralı güvenlik

* Teknik destek 

* Aidat dahil

* Elektrik dahil

* Isıtma dahil

* Klima, soğutma dahil...

DOLANDIRICILARA ÖNLEM
Ofislerin kötü niyetli kişilerce de kullanılabilmesi ihtimali için özel güvenlik önlemleri alınıyor.
Aracı kurumların yetkilileri, bunun için kiralamadan önce kişiler hakkında sıkı bir araştırma yapıldığını ve tüm anlaşmaların noter kanalıyla gerçekleştirildiğini belirtiyor.

Kapıda karşılama
INSTANT Offices yetkilisi Çiğdem Dinç, "İstenilirse biri girişte bekliyor ve misafiri o karşılıyor. 68 ofisin hepsi dolu. Daha çok yurt dışı şirketler bu yöntemi tercih ediyor" diye konuşuyor.

SANALI DA VAR
REALTY World yetkilisi Tanju Bilgen, "İstenirse ofise hiç gelmeden sadece sekreterya hizmeti de var. Koza Plaza'da 20 ofisimizin neredeyse tamamı dolu.
Büyük bir talep var" diyor.
Takvim


Geri Dön