28 / 03 / 2024

Demir Country yatırımcısına 3 ayda yüzde 14 kazandırdı!

Demir Country yatırımcısına 3 ayda yüzde 14 kazandırdı!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Country projesi yatırımcısına kazandırmaya başladı. Proje 3 ayda yüzde 14’lük değer artışı kazandı.



Demir İnşaat'ın İstanbul’un yeni yıldızı olarak gösterilen Yakuplu’da, Yakuplu Marina’ya yürüme mesafesinde hayata geçirdiği Demir Country, benzersiz bir yaşam alanına sahip olmak isteyenlere kazançlı yatırım fırsatı sunmayı sürdürüyor.

 

Beylikdüzü’nde mimari tasarımı, üst düzey teknolojisi ve kazanç faktörüyle sektörde örnekle gösterilen proje, satışa çıktıktan bu yana yatırımcısına yüzde 14 değer kazandı. 

 

500 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Demir Country projesi tamamlandığında yüzde 100 kar elde ederek evini bedavaya getirebiliyor. 

 

Geçtiğimiz ağustos ayının sonlarında satışa sunulan ve 3 ay gibi kısa bir sürede 200 dairenin satışının tamamlandığı Demir Country'de daire fiyatları, 257 bin TL’den başlıyor.

 

Projeden peşinatsız, günde 96 TL’den başlayan, yüzde 0 faiz, 60 ay vade veya yüzde 0.70 faiz 120 ay vade ile yüzde 100 kar ederek kazançlı bir yatırım elde etmek mümkün.

 

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yatırımcılar "Şimdi alın, yüzde 100 kar edin, evinizi bedavaya getirin" çağrısında bulundu. Demir "Yatırımcılarımızı yüzde 0 vadeyle 60 ay vadeli, günde 96 TL’den başlayan ödemelerle Demir Country’li olmaya davet ediyoruz. Üstelik onları en çok zorlayan peşinat konusunda da, "Gelin peşinatınızı 30 ay içerisinde ödeyin" diyoruz. Sunduğumuz bu ödeme kolaylığıyla yatırımcılarımız ödemelerini tamamladıklarında yüzde 100 kar elde ederek bedavaya ev sahibi olabiliyor. Öte yandan banka kredisi ile konut sahibi olmak isteyen yatırımcılarımıza da 0,70 faizli 120 ay vadeli ödeme seçeneğini de sunuyoruz." diye açıklama yaptı. 

 

Demir Country yatırımcısına 3 ayda yüzde 14 kazandırdı!

 

Hamit Demir proje hakkında şu bilgileri paylaştı:

 

"Demir Country Beylikdüzü’nün kalbi"sloganıyla, bölgenin yeni cazibe merkezi olan Yakuplu’da yükselen projemiz, 1160 daire, 50 villa ve 113 ticari birimden oluşuyor. Toplam 9 blokluk projemizde; 3 blok farklı, 6 blok farklı bir mimari yaklaşım sunuyor. Demir Grup çatısı altında yer alan DG Mimarlık Şirketi’nde görev yapan ve Avrupa’daki yarışmalarda 2.’lik ödülüne layık görülen Mimar Gökhan Kulöz imzasını taşıyan projemiz, sunduğu mimari yaklaşımıyla da sektörde örnekle gösteriliyor. 2 blok kütlesinin arasından geçen büyük caddemiz, Beylikdüzü’nün meydan ihtiyacına tek başına karşılık veren güçlü donanımlara sahip bulunuyor. Çok ünlü restoran ve alışveriş markalarının yer alacağı caddede, Nevizade, Pera ve Galata sokakları da kendi konseptleri ile yer alacak. Bu sayede hem bölge halkı hem tüm İstanbul yeni bir cazibe merkezine kavuşacak. Projemizin, Beylikdüzü bölgesinde ilk ve tek açık AVM ve 200 metrelik cadde konseptine sahip projesi olduğunu söyleyebiliriz. 20 bin 500 metrekarelik alanda, yüzde 80’i benzersiz peyzaj mimarisine sahip yeşil alandan oluşan Demir Country, sadece mimari tasarımı ve sunduğu üst düzey teknolojisiyle değil, konumu itibarı ile de tam bir yatırım projesi olarak yatırımcılara kazançlı yatırım fırsatı sunuyor."

 

 

Beylikdüzü’nün kalbi Yakuplu’da, E-5 ve E-6’ya sadece birkaç dakika, metrobüs durağına 2,5 kilometre, Yakuplu Marina’ya 1,5 kilometrelik mesafede yer alan Demir Country, Demir İnşaat’ın yenilikçi mimari yaklaşımıyla tek çatı altında ancak birbirinden bağımsız bir şekilde sunuyor. 

 

 

Tel: 444 2 116

Web: http://www.demirinsaat.com.tr 

http://demirinsaat.com.tr/project/demir-country/


Geri Dön