18 / 04 / 2024

Demir Country'de kapıdan girip ev sahibi olmayan kalmayacak!

Demir Country'de kapıdan girip ev sahibi olmayan kalmayacak!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Country

Teslimlerin 2020 yılında yaplması planlanan Demir Country projesinde ev sahibi olmayan kalmayacak kampanyası ile ister peşinatsız, ister faizssiz, isterseniz taksitleri dilediğinizce ayarlayabildiğiniz esnek ödeme planı sunuluyor..



İstanbul Yakuplu'da yer alan  Demir Country projesi 1.160 daire ve 77 adet ticari birimden oluşuyor. Proje  44 bin 426 metrekare arazi alanına sahip.     

Demir İnşaat  tarafından hayata geçirilen Yakuplu  Demir Country  projesinde 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 villa tip daireler bulunuyor. Projede 25 bin metrekare yeşil alana ayrıldı.  

Teslimlerin 2020 yılında yaplması planlanan Demir Country projesinde; doğal yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, dinlenme ve güneşlenme terasları, alışveriş, bankalar, kafe ve restoranlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, süs havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, zengin peyzaj, spor, kartlı giriş sistemi, kapalı otopark, vale, 24 saat kameralı güvenlik, yangın alarmı, gaz alarmı, jeneratör gibi hemen her ihtiyaca cevap verecek olanaklar da mevcut olacak.   

Sekiz blok olarak tasarlanan Demir Country'de kapıdan girip ev sahibi olmayan kalmayacak kampanyası ile ister peşinatsız, ister faizssiz, isterseniz taksitleri dilediğinizce ayarlayabildiğiniz esnek ödeme planı sunuluyor.
  

Tel: 444 2 116     
Web: http://demirinsaat.com.tr/project/demir-country/ 
Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön