25 / 04 / 2024

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi!

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi!

Demir İnşaat, 2015-2016 yılı Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi.



CVK Hotels& Resorts Park Bosphorus İstanbul İzaka Restoranı'nda düzenlenen basın toplantısında Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün ile Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Onursal Başkanı Hamit Demir, sponsorluk anlaşmasını imzaladı.


İmza töreni sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Onursal Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak, spora verdikleri desteğin doğrudan gençlere verilmiş bir destek olduğuna inandıklarına söyleyerek, bu şekilde sektörde göstermiş oldukları başarıyı farklı sosyal alanlara da taşıma başarısı gösterdik. Büyükçekmece Basketbol Takımı, hızlı bir atak yaparak sadece 3 yılda birinci lige çıkma başarısını gösterdi. Gururla söylüyorum ki yakın zamanda böyle bir başarı daha başka takımlarda henüz yok. Böyle gurur verici başarılara imza atan bir takıma ismimizi vererek daha da büyük başarılara birlikte ulaşacağımıza inanıyoruz.”


Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün:




 “İşadamlarımız spora destek olarak ülkenin geleceğine destek olmaktadırlar, Gençliğe yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Demir inşaat, sektördeki başarısını Büyükçekmece Basketbol Takımı ile sporda da gösterecektir. Türk sporunun her alanda başarıya ulaşabilmesi için iş adamlarımızın desteğine ihtiyaç var. Bu örnek davranışından dolayı Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i tebrik ediyor, şehrim, şahsım ve basketbol kulübümüz adına teşekkürlerimi sunuyorum."


Yeni Akit


Geri Dön