26 / 04 / 2024

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Firma: Demir İnşaat

Proje: Büyükçekmece Projesi

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Yatırımlarını son sürat sürdüren  Demir İnşaat  yeni projesi için düğmeye bastı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtından önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesinin arsa alanı 35 bin 773 metrekare olarak belirlenen proje 236 milyon 723 bin 880 TL'ye mal olacak.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

499 konut, 22 ofis ve iş yerinin yer alacağı Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?
Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusuna proje İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi (Alkent 2000 Mahallesi) F21d18b4a-D Pafta, 222 Ada, 6 Parsel üzerinde hayata geçirilecek yanıtını verebiliriz.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesinin hayata geçirileceği parselde ve komşu 222 Ada 1 parselde de herhangi bir yapı bulunmuyor. Komşu 5 parselde Shell benzin istasyonu ve istasyona ait 2 katlı yapı mevcut. İncelenen parselin kuzey ve batısında Alkent 2000 konutlarına ait 2 katlı villalar bulunuyor.

ÇED sürecinin başladığı Demir İnşaat Büyükçekmece projesi kapsamında; yol altı 4 kat ve yol üstü 20 kat olmak üzere toplam 24 katlı ve taban alanı 6 bin 948 metrekare taban alanına sahip tek yapı hayata geçirilecek.

Web: https://demirgrup.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön