19 / 04 / 2024

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Büyükçekmece Projesi

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Demir İnşaat  yeni projesi için start verdi. Demir İnşaat'ın yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa edilecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Arsa alanı 35 bin 773 metrekare olarak belirlenen Demir İnşaat Büyükçekmece projesi 236 milyon 723 bin 880 liraya mal olacak. Projede 499 konut, 22 ofis ve iş yeri yer alacak.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede inşa ediliyor?
Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede inşa ediliyor sorusuna proje İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi (Alkent 2000 Mahallesi) F21d18b4a-D Pafta, 222 Ada, 6 Parsel üzerinde hayata geçirilecek cevabını verebiliriz.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!
Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'ta yer alacak.

Demir Büyükçekmece projesinin yükseleceği parselde ve komşu 222 Ada 1 parselde de herhangi bir yapı yer almıyor. Komşu 5 parselde Shell benzin istasyonu ve istasyona ait 2 katlı yapı bulunuyor. İncelenen parselin kuzey ve batısında Alkent 2000 konutlarına ait 2 katlı villalar mevcut.

ÇED sürecinin başladığı Demir İnşaat Büyükçekmece projesi kapsamında; yol altı 4 kat ve yol üstü 20 kat olmak üzere toplam 24 katlı tek blok halinde inşa edilecek.

Web: https://demirgrup.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön