26 / 04 / 2024

Demir İnşaat'ın iftar yemeği 10 Ağustos'ta!

 Demir İnşaat'ın iftar yemeği 10 Ağustos'ta!

Demir İnşaat 10 Ağustos 2012'de Ottomon Restaurant'ta iftar yemeği düzenliyor...



İnşaat sektöründe 28 yılı geride bırakan ve bu süreçte pek çok başarılı projeye imza atan Demir İnşaat, binlerce kişiye modern ve konforlu bir yaşamın kapılarını araladığı Beylikdüzü’nde bu kez Ramazan ayının güzelliklerini paylaşmak üzere bir iftar yemeği düzenliyor.  Demir İnşaat'ın iftar yemeği 10 Ağustos 2012'de Ottomon Restaurant'ta düzenlenecek.

 

Ottoman Restaurant: Haramidere Mevkii e-5 üzeri no: 14 Beylikdüzü

 

Demir İnşaat hakkında:

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde onbinlerce daire, çok sayıda işyeri projesi, okul ve plaza inşaatını hayata geçiren Demir İnşaat'ın temelleri 1984 yılında atıldı.


Kuruluşundan bugüne, onbinlerce insanın yaşamına değer katan Demir İnşaat, sektöründeki ilkleri sayesinde 'yaşam alanı' anlayışına kattığı yeni boyut ve müşterileri ile kurduğu uzun soluklu güven ilişkisi ile fark yaratarak büyüdü.


Demir İnşaat; bugün ile geleceğin çağdaş ve modern yaşam alanlarını oluştururken, yatırımcılar için, 'sürekli büyüyen' değer yaratmayı, her zaman doğru ve güvenilir yatırım fırsatları sunmayı, adı ile anılan 'güven' kavramı ile büyümeyi misyon edinmiş bir firma.


Demir İnşaat, yurtiçinde ve yurtdışında, doğru zamanda, doğru yerde, doğru projelerle ve güçlü adımlarla büyüyor. Bu büyüme sürecinde bugün olduğu gibi gelecekte de sektörde gerçekleştirdiği öncü projeler ve yeniliklerle, her zaman güvenilir ve 'garantili' yatırım kanalı olmayı hedef biliyor.


28 yıllık bilgi birikimi ve deneyimini estetik, teknoloji, lüks ve konfor ile birleştirerek bugüne kadar sayısız projeye imza atan Demir İnşaat, yalnızca gayrimenkul satışında değil, satıştan sonra da her zaman yatırımcıların yanında oluyor.


Projelerini 'hayatı güzelleştirme' misyonuyla hayata geçiren Demir İnşaat, yaşamda karşılaşılabilecek tüm sorunları, ihtiyaçları ve olası beklentileri en ince ayrıntısına kadar hesaplıyor. Her Demir İnşaat projesi, nitelikli konut ve yaşam projesi olma özelliğini taşıyor.


Güvenlik, ekonomi, lüks ve konfordan hiçbir zaman taviz vermeyen Demir İnşaat, geçmişten geleceğe, gayrimenkul yatırımcıları için, 'bölgedeki en hızlı yatırım getirisini yaratma' iddiasını da taşıyor.


Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından Demir İnşaat, bugüne kadar gerek yurt içinde gerekse yurt dışında sayısız projeyi başarıyla tamamlayıp, zamanından önce ve eksiksiz teslim eden bir firma olarak güven sağlıyor. Demir İnşaat, vizyonu doğrultusunda, yurtdışında hayata geçireceği büyük projelerin hazırlıklarını sürdürüyor ve GYO kurmayı hedefliyor.


Tamamlanan Projeler:


Bakırköy, Florya, Bahçelievler ve Küçükçekmece'de 10 binlerce konut ve binlerce işyeri

Okyanus Koleji, 15 bin metrekarelik, 'Türkiye'nin en geniş kapsamlı', 1.250 öğrenci kapasiteli kolej binası, Beylikdüzü, İstanbul,

Narçiçeği Sitesi, 84 daire, Beylikdüzü, İstanbul

Günışığı Sitesi, 138 daire, Beylikdüzü, İstanbul

Ayışığı Halting Place, 346 daire, Beylikdüzü, İstanbul

Devam Eden Projeler:


Ayışığı Vadi Evleri, 489 konut, 80 bin metrekare brüt inşaat alanı, Beylikdüzü, İstanbul

Yeni Projeler:


Demir Romance, 8 blokta toplam 908 konut, 60 adet dükkan ve bir kreş, 150 bin metrekare brüt inşaat alanı, Beylikdüzü, İstanbul


Geri Dön