25 / 04 / 2024

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlayacak! 

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlayacak! 

İzmir Bayraklı'nın yeni cazibe merkezi Ege Perla'nın düzenlediği Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor. Etkinlikte ilginç atölyeler ve etkinlikler yer alacak. 



İş GYO tarafından hayata geçirilen, İzmir’in ilk karma projesi Ege Perla etkinlikleriyle dikkat çekiyor. Çeşitli etkinlik faaliyetlerine devam eden Ege Perla şimdi de yeni bir etkinliğe imza atıyor. 20 Ağustod- 12 Eylül tarihlerinde Ege Perla'da çocuklar için Bilim Şenliği düzenlenecek. Şenliğe 4-12 yaş arasındakş çocuklar ücretsiz olarak katılabilecekler.  

Ege Perla’da başlayacak olan Bilim Şenliği, çocukların büyüyüp gelişmeleri için en önemli unsur olan merak duygusunu ateşleyerek hayal dünyalarını zenginleştirecek. Bilim Şenliği’nde ayrıca, farklı yaş grupları için öğrenme fonksiyonlarına katkı sağlayacak ilginç faaliyetler de bir arada sunulacak.

Ege Perla’da 20-21-22-27-28-29 Ağustos ve 3-4-5-10-11-12 Eylül tarihlerinde ‘İTÜ Eğlen Bilim’ iş birliği ile gerçekleşecek Bilim Şenliği’nde; Planetaryum & Böcek Atölyesi ve Deney Restaurant, Pipet Roket Atölyesi, Hava Olayları Gösterisi, Steam Görevleri, Maddenin İlginç Halleri, Güneş Sistemi Atölyesi, Su Gösterisi, Sihir mi Bilim mi? Atölyesi, Sihirli Kimya, Vejeteryan - Kağıt Hamuru Atölyesi gibi birbirinden farklı ve eğitici etkinlikler gerçekleşecek.

Yarı açık alışveriş merkezi modeliyle kurgulanan ve yönetimini Kanyon Yönetim’in üstlendiği Ege Perla, Alışveriş ve Yaşam Merkezi konseptinin yanı sıra farklı peyzaj, mimari özellikleri, kültür ve sanat etkinlikleri ile İzmir’e yepyeni bir yaşam deneyimi getirmeye devam ediyor.

 

Web:www.egeperla.com.tr/
 


Geri Dön