24 / 04 / 2024

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor!

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor!

İzmir’in gelişen ve yükselen bölgesi olan Bayraklı’nın yeni cazibe merkezi olan Ege Perla'da 20 Ağustos – 12 Eylül tarihleri arasında Bilim Şenliği düzenleniyor.




İş GYO tarafından hayata geçirilen, İzmir’in ilk karma projesi Ege Perla; açılışından beri çocukların gelişimi ve eğlenerek öğrenmeleri için İzmir’e kazandırdığı etkinliklerle dikkat çekiyor.

Düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerle faaliyetlerini sürdüren Ege Perla, çocukların yaratıcılığını teşvik edip, keşfederken keyif alacağı Bilim Şenliği’ni imzalıyor. 20 Ağustos – 12 Eylül tarihleri arasında Ege Perla’ya gelecek olan minik dâhiler, bu yıl da birbirinden eğlenceli atölye ve etkinliklerle yaz tatillerini noktalayıp yeni okul dönemi için hazırlanacaklar.

Ege Perla’da başlayacak olan Bilim Şenliği, çocukların büyüyüp gelişmeleri için en önemli unsur olan ‘merak’ güdüsünü ateşleyip hayal dünyalarını zenginleştirecek. Bilim Şenliği’nde ayrıca, farklı yaş grupları için öğrenme fonksiyonlarına katkı sunacak ilginç faaliyetler de bir arada yer alacak.

Ege Perla’da 20-21-22-27-28-29 Ağustos ve 3-4-5-10-11-12 Eylül tarihlerinde ‘İTÜ Eğlen Bilim’ iş birliği ile düzenlenecek Bilim Şenliği’nde; Planetaryum & Böcek Atölyesi ve Deney Restaurant, Pipet Roket Atölyesi, Hava Olayları Gösterisi, Steam Görevleri, Maddenin İlginç Halleri, Güneş Sistemi Atölyesi, Su Gösterisi, Sihir mi Bilim mi? Atölyesi, Sihirli Kimya, Vejeteryan - Kağıt Hamuru Atölyesi gibi birbirinden farklı ve eğitici etkinlikler yapılacak.

Ege Perla’ya gelen 4-12 yaş aralığında olan tüm çocukların ücretsiz katılım sağlayabileceği Bilim Şenliği için önceden rezervasyon yapıp çocukların yaratıcılığına ilham verecek muhteşem anlar geçirmelerine tanıklık edilebilecek.

Yarı açık alışveriş merkezi modeliyle kurgulanan ve yönetimini Kanyon Yönetim’in üstlendiği Ege Perla, Alışveriş ve Yaşam Merkezi konseptinin yanı sıra farklı peyzaj, mimari özellikleri, kültür ve sanat etkinlikleri ile İzmir’e yepyeni bir yaşam deneyimi getirmeyi sürdürüyor.


Geri Dön