18 / 04 / 2024

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece'de yer alan konut projelerinde 33. yılına özel kampanya yaptı. Alıcılara kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Şimdi ev almak için doğru zaman" dedi.



DEMİR inşaat, 33'üncü yılına özel olarak Demir Romance, Demir La Vida ve Ayışığı Butik projeleri için kampanya düzenledi. 


Kampanya dahilinde; hayatm başladığı, Beylikdüzü'ndeki Demir Romance'te hemen teslim daireler kira öder gibi 3 bin 500 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün. 2016 Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan, deniz ve göl manzarası ile dikkat çeken ve Büyükçekmece'de yer alan Demir La Vida'da 33 ay sıfır '0' faiz ile konut almak mümkün. Esenyurt'ta yer alan Ayışığı Butik projesinde ise peşin alımlarda yüzde 8 iskoto yapan şirket, yüzde 50 peşin ödemelerde kalan yüzde 50 için 24 ay 0 faizle şirket bünyesinde taksit imkânı sunuyor. 


Demir La Vida ve Ayışığı Butik projesi için Garanti Bankası ile anlaşması olan Demir İnşaat, tamamlanmış bir proje olan Demiı Romance için tüm bankalardan kredi almak mümkün. 


3 PROJEDE CAZİP FIRSATLAR


 Demir İnşaat'ın üç projesinin de yatırımcılar ve otuıunı için ev almak isteyenler için cazip fırsatlar sunduğunu belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Sosyal alanlaıı ve akıllı ev teknolojileri ile çıkan projeleı, tüketicilerin beklediği her türlü konfora sahip. Sınırlı sayıda son dairelerin satışa sunulduğu Demir Romance, 7 blokta 776 konut, 28 villa ve 60 adet ticari üniteden oluşurken, hayatın ağustos ayında başlayacağı Demü La Vida ise, 5 blokta 379 konut ve 39 ticari üniteden oluşuyor. Ayışığı Butik pıojesi ise, 106 rezidans konut ve 66 adet ticari üniteden oluşan özel bir proje" diye konuştu. 


EV ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMANI 

Merkez Bankası'nın faiz indirimini değerlendiren Hamit Demir şunları söyledi: "Gayrimenkul sektöründe bir ivmelenme bekliyorum. Çünkü uzun zamandan bu yana sektörümüz maliyet artışlarını sineye çekerek konuta olması gerektiği kadar zam yapmamıştı. Ancak gelinen son noktada bıçak kemiğe dayanmış dutumda. Bu faiz indirimden sonra konutta bu sefer zam yapılacak. Konut almak için bu durağanlığı bozmak için Merkez Bankası'nın yaptığı faiz indiriminden sonra yatırımcılar açısından bir fırsat olarak değerlendiriyorum. Zam öncesi ve faiz indirimi sonrası yaşadığımız bu dönemi konut alıcılarının çok iyi görüp değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. 

Çünkü önümüzdeki dönemde yapılacak zamlarla daha yüksek fiyatlardan konut almak yerine şimdi alım yapmaları yatırımcıların yararına olacaktır. 

Yatırımcılar bu gerçeğin farkında olup ona göre yatırım kararını hızlandırmak. Şu an en uygun zaman."


BABALARA  ÖZEL KAMPANYA

DEMİR inşaat, istanbul Beylikdüzü'nde yükselen konut projesi Demir Romance'ta Babalar Gününe özel, 'Bu 10 Numara Kampanyayı Ancak Babamz Yapar' kampanyası ile kat bahçeli evlerde yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim uyguluyor. Yaşamın ağustos ayında başladığı projede, sınırlı sayıda kalan son dairelerin metrekare büyüklükleri 119 metrekare ila 161 metrekare aralığında değişirken, kat bahçelerinin büyüklükleri ise 20 metrekareden başlayıp 69 metrekareye değişiyor. Kampanya temmuz ayma kadar devam edecek. Site içerisinde bütün ihtiyaçların karşılanabileceği 60 işyeri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları. 

tenis kortu, basketbol sahası, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna da yer alıyor. 


http://www.demirinsaat.com.tr/


Geri Dön