18 / 04 / 2024

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Son dönemlerde bakır fiyatları 5 ayın dip seviyesinden toparlanırken, demir cevheri vadeli işlemelerinde düşüş devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.



Bakır fiyatları, beş ayın en düşük seviyesinden toparlanmaya başladı. Kırmızı metal, Çin'den beklenenden daha zayıf gelen ekonomik verilerle birlikte, ABD'nin bu yıl resesyona gireceğine dair artan korkular yeni bir satış dalgasına maruz kaldı.

Bakır, dün günü yüzde 2'nin üzerinde yükseldikten sonra 3,7485 dolar seviyesinde yatay seyretti. Demir cevheri vadeli fiyatları ise Çin Merkez Bankasının para piyasasına likidite sağlama taahhüdünün desteğiyle üç haftanın en yüksek seviyesine yükseldi ardından da beklenenden zayıf ekonomik verilerle birlikte gevşedi. Küresel piyasalarda meydan gelen bu gelişmeler yurt içi piyasalarda bakır ve dmeir fiyatlarını nasıl etkilediği merak ediliyor.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 2023 hurda fiytaları kaç TL? 18 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

 


Geri Dön