19 / 04 / 2024

Demirkaya İnşaat Ege'ye cam fayansı getirdi!

 Demirkaya İnşaat Ege'ye cam fayansı getirdi!

Demirkaya İnşaat, yaptığı yatırımlar ile granit-seramik cam fayansı sektörüne girdi. Bugüne kadar yüzlerce kişiyi konut sahibi yapan Demirkaya İnşaat, genellikle Akdeniz Bölgesi'nde bilinen cam fayansını Ege Bölgesi'ne getirdi.



1994 yılından bu yana inşaat sektöründe önemli projeler gerçekleştiren Demirkaya İnşaat, yaptığı yatırımlar ile granit-seramik cam fayansı sektörüne girdi. Bugüne kadar yüzlerce kişiyi konut sahibi yapan Demirkaya İnşaat, genellikle Akdeniz Bölgesi'nde bilinen cam fayansını Ege Bölgesi'ne getirdi.



20 yılda 100 proje

Müşterilerin özel isteklerine uygun üretim yapabilmek için granit-seramik cam fayansı makinesini hizmete sunduklarını belirten Demirkaya İnşaat'ın sahibi Süleyman Demirkaya, "Ege Bölgesi'ndeki inşaat sektörü için granit-seramik cam fayansı güzel bir yenilik. Tezgah üstüne, banyo duvarlarına, isteğe bağlı olarak yatak odalarına bile döşeyebiliyoruz. Taleop bazında ilgi çekiyor. İnşaat sektörü gelişiyor. İleride daha yaygın olacağını düşünüyoruz" dedi. A kalite hizmet vermek istediklerini belirten Demirkaya, "Ege Bölgesi geneli çalışıyoruz. İnşaat sektöründe son derece yoğunuz. 12 tane proje hazırlığındayız. Bu da yaptığımız işin düzgünlüğünden kaynaklanıyor. Genel olarak apartman tarzı projeler üretiyoruz. Ama ilerleyen süreçte müstakil projelerde üretmek istiyoruz" diye konuştu. Demirkaya, "Bizi sadece müteahhit firma olarak görmesinler. A'dan Z'ye her şeyi yapabiliyoruz. 20 yılda 100 proje tamamladık. Türkiye'nin bel kemiği olan inşaat sektörünün önemi çok büyük. İnşaat sektörünün hızlanması için kentsel dönüşümün İzmir'de serbest bırakılması gerekiyor. Türkiye'de başbakanın izniyle kredi sorunu çözülürse inşaat sektörü tekrar eski hızına kavuşacaktır" dedi.



Yeni Asır 


Geri Dön