20 / 04 / 2024

Demirli Yapı 6 projesiyle sektörde ön plana çıkıyor!

Demirli Yapı 6 projesiyle sektörde ön plana çıkıyor!

İnşaat sektöründe uzman kadrosuyla kurulan, sektörün en eski ve deneyimli kuruluşlarından biri olan Demirli Yapı şimdiye kadar hayata geçirdiği projeleriyle sektörün önde gelen firmalarından biri olmanın haklı gururunu yaşıyor.



İnşaat sektöründe uzman kadrosuyla kurulan, sektörün en eski ve deneyimli kuruluşlarından biri olan Demirli Yapı şimdiye kadar hayata geçirdiği projeleriyle sektörün önde gelen firmalarından biri olmanın haklı gururunu yaşamakta. 


Demirli Yapı yıllardır kaliteden ödün vermeden inşa ettiği yapılarda müşterilerinin güven ve huzurunu daima ön planda tuttu.  Kaliteli yaşam alanları, artık değer yaratmak ve ürettiği inşaat çözümleriyle müşterilerimizi daima mutlu etmeyi başardı ve bu yolda da kazandırarak ilerlemeye devam ediyor.


İstanbul Anadolu Yakasının en prestijli lokasyonlarında ve ana caddelerinde yer alacak projeleri yakın bir zamanda peşin veya kredili ödeme seçenekleriyle ön satışa sunulacak. Projelerde merkezi konum ve ulaşım kolaylığını ön planda tutuldu. 


Demirlipark Plus Sahrayı Cedid

Demirli Mukaddes Göztepe

Demirli Erçevik Feneryolu

Demirli Dilek Bostancı

Demirli Köşk Kozyatağı

Demirli Erdem Kozyatağı


Demirli Yapı, İnsanların yaşam kalitesini yükseltecek yaratıcı ve yenilikçi çözümler ışığında yapılar inşa etmek ve bunu yaparken de sosyal ve toplumsal sorumluluklarının farkında olarak karşılıklı saygı ve güven içerisinde mükemmele ulaşmayı hedefliyor.


http://www.demirliyapi.com.tr/


Geri Dön