27 / 04 / 2024

Demirol Yapı Malzemeleri Metal Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    


Demirol Yapı Malzemeleri Metal Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Demirol tarafından kuruldu. 



Demirol Yapı Malzemeleri Metal Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Demirol tarafından kuruldu. 

Demirol Yapı Malzemeleri Metal Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  konusu:
YAPI MALZEMELERİ a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit,seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri,boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı veihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c. Her türlü nalburiye işleri yapmak. METAL a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç,külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat,ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı,satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. c. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. d. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata,somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. e. Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. REKLAM a. Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak.Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek. b. Sesli ve ışıklı, görüntülü gösteriler yapmak, mevcut organizasyonlara katılmak. Her türlü müzik yapımı üretmek, ürettiği müzik yapımlarını ses taşıyıcılarına kayıt etmek,çoğaltmak, yayınlamak, pazarlamak. c. Her türlü halkla ilişkilerle ilgili hizmetler vermek. Yerli ve yabancı manken, film, tiyatro,ses, dans sanatçılarının ajanlığını yapmak.


Geri Dön