26 / 04 / 2024

Dempa Yapı Market dünya markaları ile çalışıyor!

Dempa Yapı Market dünya markaları ile çalışıyor!

Temelden çatıya kadar aranan birçok ürünü stoklu olarak elinde bulunduran Dempa, Vitra, Artema, Knauf, Atermit, Denizli Çimento, Yücel Boru, Norm Standart Cıvata, İzeltaş, Bosch gibi önemli firmalarla çalışıyor..



 Temelden çatıya kadar aranan birçok ürünü stoklu olarak elinde bulunduran Dempa, Vitra, Artema, Knauf, Atermit, Denizli Çimento, Yücel Boru, Norm Standart Cıvata, İzeltaş, Bosch gibi önemli firmalarla çalışıyor. Temelden çatıya kadar pek çok ürünü barındıran Dempa Yapı Market, önde gelen firmaların bayiliğini yapıyor. Kaliteli ürünleri güvenli yapılara ulaştıran Dempa Yapı Market, birçok büyük markanın ana bayisi olarak çalışıyor. 

Hedeflediği ürün yelpazesini eğitim, bilinçli yönetim ve tecrübe ile birleştirerek belirlediği çizgide, sağlam temeller üzerinde genişletme çalışmalarına devam ediyor. 

Bekir Aydoğdu, "1994 yılından bu yana sektördeki güvenilirliği ve hizmet kalitesi ile ön plana çıkan firmamız demir sektörüyle başlayıp, ürün çeşitliliğini gün geçtikçe çeşitlendirerek bugünkü 'Yapı Market' konseptini aldı. Gelecek yıllarda çıtayı daha da yükseklere çıkarmak için çalışmalarımız devam edecek" ifadesini kullandı. 


ÖNEMLİ MARKALAR 

Aydoğdu, şöyle devam etti: "Temelden çatıya kadar aranan birçok ürünü stoklu olarak elinde bulunduran firmamız Vitra, Artema, Knauf, Atermit, Denizli Çimento, Yücel Boru, Norm Standart Cıvata, izeltaş, Bosch, Polisan Boya, Sika, Deckon Asma Tavan, Dekor gibi kendini kanıtlamış bir çok birçok dünya markasının resmi bayisi olarak hizmet veriyoruz. Büyük bir stok deposu yaparak yük, -i sek miktarlarda ürünler alıp stoklayabiliyoruz. Bu sayede alış fiyatlarımızda kazandığımız ekstra iskontoları müşterimize indirim olarak sunmaktayız. Zamanın ve kalitenin değerli olduğu günümüzde, Dempa çatısı altında sizler için topladığımız dünya markalarından tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. İnşaat sektöründe, her geçen gün adını daha çok duyuran ve güvenilir tedarikçisi olmaktan gurur duyuyoruz." 


Habertürk Ek


Geri Dön