18 / 04 / 2024

Demsa Holding, 'Demkule' inşa edecek!

Demsa Holding, 'Demkule' inşa edecek!

Akaryakıt işletmeciliğinden gayrimenkul yatırımcılığına birçok alanda faaliyet gösteren Demsa Holding, her şehre 'Demkule' inşa edecek.



Demsa Holding, akaryakıt işletmeciliğinden gayrimenkul yatırımcılığına birçok alanda faaliyet gösteren bir şirket. Ağrılı işadamı Hüseyin Demir'e ait olan şirketin kökeni Laleli.Demir, bu sıralar girişimcilik örneği olabilecek bir projenin peşinde.

 

Para Dergisi'nde yer alan haberine göre editörlerden Özbey Men'in öğrendiğine göre, projesiyle başta İstanbul olmak üzere 81 ilde "Demkule" ismiyle kuleler inşa edecekmiş. 50 metrekare genişlikte ve üç katlı olması düşünülen bu kulelerin çelik konstrüksiyon olarak inşa edilmesi planlanıyormuş. Alt katları kafe olacak kulelerin kinci katlarına ise dört cepheye de boydan boya ekranların yerleştirilmesi planlanıyormuş. Proje, 30 yıllığına Yap-Işlet-Devret (YiD) modeliyle hayata geçirilecekmiş.

 

Projeye göre, kulenin 500 metre yakınından geçenlere bedava internet hizmeti verilecek. Bu sayede her gün binlerce kişiye kamu ve özel sektör kuruluşlarının reklam görüntüleri gönderilecekmiş. Demir, İstanbul'da yedi kulenin kurulacağı yerler konusunda belediyelerle görüşmelerinin son aşamaya geldiğini söylüyor. Gelirlerinin bir kısmıyla üniversiteyi kazanıp İstanbul'a gelen ancak barınma sorunu olan kız öğrencilere burs vereceklerini söyleyen Demir, bir kısmıyla da uyuşturucu bağımlısı gençlerin tedavilerine maddi destek sağlayacaklarını belirtiyor. Sosyal amacı olduğu için bizi de heyecanlandıran bu proje bakalım ne zaman hayata geçecek?..


Geri Dön