26 / 04 / 2024

Demsa Kandilli Konakları projesinde maksimum 4 milyon 250 bin dolar!

Demsa Kandilli Konakları projesinde maksimum 4 milyon 250 bin dolar!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Villaların en son teknolojiler kullanılarak inşa edildiği Kandilli Konakları projesi kapsamında yer alan villaların satış süreci devam ediyor. İstanbul Anadolu yakası Kandilli'de yükselen projede fiyatlar 3 milyon dolardan başlıyor...



Villa sahibi olmak isteyenlerin anlaşmalı bankadan temin edilen banka kredisini kullanabildiği  Kandilli Konakları  projesi, 29 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçiriliyor.


Villaların boğaz ve deniz manzarasına hakim olduğu Kandilli Konakları'nda yer alan villaların en son teknolojiler kullanılarak hayata geçiriliyor. Projede konaklar hemen teslim ediliyor.


Demsa Kandilli Konakları'nda yer alan konakların fiyatları 3 milyon dolardan başlayıp, 4 milyon 250 bin dolara kadar yükseliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Kandilli bölgesinde inşa ediliyor.


Demsa Kandilli Konakları projesinde maksimum 4 milyon 250 bin dolar!


Demsa Group imzasıyla yaşama geçirilen Kandilli Konutları'nda toplam 14 adet müstakil villa bulunuyor. Projede yer alan villaların satış sürecine devam ediliyor.


Çok amaçlı spor salonu, hobi salonu, her villaya ait özel yüzme havuzu ve her villaya ait 6 araçlık özel otopark gibi imkanların mevcut olduğu Demsa Kandilli Konakları projesinde villalar 3 katlı olarak dizayn edildi. 


Telefon: +90 216 651 73 80

Web Adresi: http://www.demsagroup.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön