26 / 04 / 2024

Deniz Finansal Kiralama'nın ulusal notu 'AA' olarak teyit edildi!

Deniz Finansal Kiralama'nın ulusal notu 'AA' olarak teyit edildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Deniz Finansal Kiralama A.Ş.'nin  uzun vade yerel para notunu "BB-", kısa vadeli yabancı para ve yerel para notlarını "B", destek notunu "4" ve ulusal notunu "AA" olarak teyit etti.



Deniz Finansal Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Fitch Ratings derecelendirme notunu yayınladı. 

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 22 Mayıs 2020 tarihinde Deniz Finansal Kiralama A.Ş.'nin uzun vade yabancı para notunu "B+" olarak teyit etti, görünümünü "Durağan"dan "Negatif"e çevirdi. Fitch Ratings, uzun vade yerel para notunu "BB-", kısa vadeli yabancı para ve yerel para notlarını "B", destek notunu "4" ve ulusal notunu "AA (tur) (Durağan)" olarak teyit etti.

Deniz Finansal Kiralama'nın KAP açıklaması:
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 22 Mayıs 2020 tarihinde Deniz Finansal Kiralama A.Ş.'nin uzun vade yabancı para notunu "B+" olarak teyit etmiş, görünümünü "Durağan"dan "Negatif"e çevirmiştir. Fitch Ratings  kurumumuzun uzun vade yerel para notunu "BB-", kısa vadeli yabancı para ve yerel para notlarını "B", destek notunu "4" ve ulusal notunu "AA (tur) (Durağan)" olarak teyit etmiştir.
 


Geri Dön