27 / 04 / 2024

Deniz GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvuru yaptı!

Deniz GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvuru yaptı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı esas sözleşmesinin 3. maddesi ve 6 maddesini içeren değişiklikler için SPK'ya başvuru yaptı.




Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Esas Sözleşme tadiline ilişkin SPK'ya başvuru yapılmasına ilişkin bildirim yayınladı.  


Deniz GYO'nun KAP açıklaması:

Şirket esas sözleşmesinin 3.maddesi içerisinde yer alan Şirket adresinin güncellenmesi ve  Şirket esas sözleşmesinin 6.maddesi içerisinde yer alan 31.12.2017 tarihine kadar geçerli kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin 5 yıl süre ile uzatılmasına ilişkin şirket esas sözleşmesinin "Şirketin Merkezi ve Şubeleri" başlıklı 3.madesi ile "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6.maddesinin tadilleri için Sermaye Piyasası Kurulu'na 05.01.2018 tarihinde (bugün) başvuru yapılmıştır.


Ek açıklama:
Şirket esas sözleşmesinin 3.maddesi içerisinde yer alan Şirket adresinin güncellenmesi ve Şirket esas sözleşmesinin 6.maddesi içerisinde yer alan 31.12.2017 tarihine kadar geçerli kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin 5 yıl süre ile uzatılmasına ilişkin şirket esas sözleşmesinin "Şirketin Merkezi ve Şubeleri" başlıklı 3.madesi ile "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6.maddesinin tadilleri için uygun görüş ve izinlerini almak üzere 05.01.2018 tarihinde (bugün) Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.
 

 

Dosya için tıklayın


Geri Dön