26 / 04 / 2024

Deniz GYO genel kurul gündem maddelerini açıkladı!

Deniz GYO genel kurul gündem maddelerini açıkladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO genel kurul gündem maddelerini bildirdi. 



Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO 1 Haziran 2018 tarihli olağanüstü genel kurul toplantı tutanağını paylaştı.

KAP Açıklaması:
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.
2 - Toplantı tutanakları ile hazır bulunanlar listesinin imzalanması hususunda Başkanlık Divanı'na yetki verilmesi.
3 - Gündemin 4'üncü maddesinde görüşülecek olan ilişkili taraf ile imzalanan Devir Sözleşmesinin, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'nun II-23.1 sayılı "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" kapsamında önemli nitelikte işlem olarak değerlendirildiğinden, pay sahiplerimizin paylarını Şirketimize satarak ayrılma hakkına sahip olduğuna ve ayrılma hakkı kullanım sürecine ilişkin bilgi verilmesi. (KAP formatında karakter sınırması sebebbiyle bu gündem maddesinin detaylı hali ekli dosyadadır.)
4 - İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi, 440 ada, 82-89-90 no.lu parseller üzerindeki Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'nde yer alan tüm hak ve yükümlülüklerinin devir alınmasına ilişkin, ilişkili taraf DenizBank A.Ş. ile imzalanan Devir Sözleşmesinin, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'nun II-23.1 no.lu "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği"nin 7'inci maddesi uyarınca, söz konusu önemli nitelikteki işlem tanımına giren sözleşmenin yapılacak olağanüstü genel kurulun onayına sunulması, görüşülmesi ve karara bağlanması.
5 - Dilek ve Temenniler, Kapanış.


Geri Dön