27 / 04 / 2024

Deniz GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Deniz GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından kar dağıtımı yapılmaması hususunun, yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.



Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO 2018 yılı hesap dönemine ait Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na uygun olarak düzenlenmiş Finansal Tablolara göre ve Vergi yasaları kapsamında tutulan yasal kayıtlara göre hazırlanan mali tablolarına göre dönem zararı çıkmış olup, kar dağıtımı yapılmaması hususunun, yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Deniz GYO'nun KAP açıklaması: 
2018 yılı hesap Dönemine ait Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na uygun olarak düzenlenmiş Finansal Tablolara göre ve Vergi yasaları kapsamında tutulan yasal kayıtlara göre hazırlanan mali tablolarımıza göre dönem zararı çıkmış olup, kar dağıtımı yapılmaması hususunun ,yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön