16 / 04 / 2024

Deniz GYO Securinet Güvenlik davası sürüyor!

Deniz GYO Securinet Güvenlik davası sürüyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti.tarafından açılan davada yeni bir gelişme olmadığı bildirildi. 



Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti.tarafından açılan davada yeni bir gelişme yaşanmadığı bildirildi. 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO 1 Haziran 2018 tarihli olağanüstü genel kurul toplantı tutanağını paylaştı.

KAP Açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı  "Özel Durumlar Tebliği"nin  23.maddesi 7.fıkrası gereği yapılan açıklamadır.

Bilgisi 22.08.2016 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklaması ile duyurulan, davacı Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti.tarafından İstanbul 19.Asliye Hukuk Mahkemesi nezdinde açılan 2016/299 Esas sayılı dosya ile Şirketimize aleyhine açılan "Tespit" davasında yeni bir gelişme olmamıştır.


Geri Dön