29 / 03 / 2024

Deniz GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama!

Deniz GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır...



Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Borsa İstanbul A.Ş. tarafından Deniz GYO'ya gönderilen BİAŞ-4-8005 sayılı "Olağandışı fiyat ve miktar hareketi" konulu yazı ile Deniz GYO payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda Deniz GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yapılması talep edilmiştir.

Deniz GYO hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, Deniz GYO tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.

Deniz GYO'nun KAP açıklaması: 
Borsa İstanbul A.Ş. tarafından Şirketimize gönderilen 25.09.2018 tarih ve BİAŞ-4-8005 sayılı "Olağandışı fiyat ve miktar hareketi" konulu yazı ile Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda Şirketimiz tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yapılması talep edilmiştir.

Şirketimiz hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Geri Dön