20 / 04 / 2024

Denizİstanbul Mercan Konakları güncel fiyatları!

Denizİstanbul Mercan Konakları güncel fiyatları!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul Mercan Konakları

Denizİstanbul Mercan Konakları için 48 aya kadar vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta bulunuyor. Peki Denizİstanbul Mercan Konakları güncel fiyatları ne kadar?



Denizİstanbul Mercan Evleri'nde anahtar teslim tarihi Kasım 2017 şeklinde belirlendi. Projede konutların büyüklükleri 82 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. 


Denizİstanbul Mercan Konakları'nda konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje  Keleşoğlu İnşaat  tarafından Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 


Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan'da firma bünyesinde 24 ay, 36 ay veya 48 ay vade farksız taksit uygulanıyor. Projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor.  


1 milyon 200 bin metrekare arsa alanına sahip Yakuplu Denizİstanbul konum olarak Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. Projede toplamda 4 bin 500 konut ve 600 villa bulunuyor.  

Denizİstanbul Mercan Konakları güncel fiyatları!

Denizİstanbul Mercan Konakları fiyatları 2+1'lerde 647 bin TL'den başlıyor. Projenin sosyal alanları; kafe-restoran, mağaza, kumsal, açık ve kapalı yüzme havuzları ve su sporları merkezinden oluşuyor. 


Yakuplu Denizİstanbul nerede?

Adres: Marmara Mahallesi. Ulusum Caddesi. No:4/1 Yakuplu Beylikdüzü/İSTANBUL 


Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön