26 / 04 / 2024

Denizli Acıpayam TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

Denizli Acıpayam TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ tarafından Denizli'nin Acıpayam ilçesinde satışa sunulan 363 konuta başvurular devam ediyor. Yeni projede konutlardan 197'si alt gelir grubuna yönelik 2+1 nitelikte, 166'sı ise orta gelir grubuna yönelik 3+1 nitelikte inşa ediliyor...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Denizli'nin Acıpayam ilçesinde açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan konutlara başvurular devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Denizli Acıpayam'daki 363 konut, 161 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 539 TL'den başlayan taksitlerle başvuru önceliğine göre satılıyor.

TOKİ Denizli Acıpayam projesi yatay ve yerel mimari ile tasarlandı. Konutların 197'si alt gelir grubuna yönelik 2+1 nitelikte, 166'sı ise orta gelir grubuna yönelik 3+1 nitelikte inşa ediliyor. Vatandaşlar konutlara ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre sahip olabiliyor.

Son başvuru tarihi 28 Haziran

TOKİ Denizli Acıpayam projesine vatandaşların, son başvuru tarihi olan 28 Haziran'a kadar ilgili bankalara müracaat etmesi gerekiyor.

Ayrıca başvuru yapacakların daha önce TOKİ'den konut satın almamış veya konut kredisi kullanmamış olması ve 18 yaşını doldurmuş olması gerekiyor.

 


Geri Dön