25 / 04 / 2024

Eskişehir Odunpazarı TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

Eskişehir Odunpazarı TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

Konut fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteren TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuruları devam ediyor. Projede 4+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor. Peki Eskişehir Odunpazarı TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık artırma usulü ile satışa sunulan Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılabiliyor.


TOKİ Eskişehir Odunpazarı Evleri toplamda 115 adet daireden oluşuyor. İhalesi 28 Mayıs 2015 tarihinde Divan Express Eskişehir'de gerçekleşecek olan projede fiyatlar 150 bin TL'den başlıyor.


Eskişehir Odunpazarı Karapınar  TOKİ  ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinatta, kalan bedel 96 ay; yüzde 15 peşinatta, kalan bedel 108 ay; yüzde 25 peşinatta ise kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor.


Konutların büyüklükleri 144 ile 217 metrekare arasında değişen TOKİ Odunpazarı Karapınar Evleri satış işlemlerine yönelik tanıtım, reklam, satış ve pazarlama organizasyonu hizmetleri TURYAP tarafından yürütülüyor. 


Eskişehir Odunpazarı TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı konut başvuruları 10 bin TL karşılığında ihale gününe kadar kabul edilecek. Projede hak sahibi olamayanlar için başvuru ücreti 4 Haziran 2015 tarihi itibariyle iade edilecek. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön