29 / 03 / 2024

Denizli Ak Vadi’ye havuz müjdesi!

Denizli Ak Vadi’ye havuz müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 11 ayın sultanı ramazan boyunca gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Ak Vadi Konutları’nda yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 11 ayın sultanı ramazan boyunca gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Ak Vadi Konutları’nda yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. 121 Dev Proje kapsamında bölgeye bir kapalı yüzme havuzu inşa edeceklerini kaydeden Başkan Zolan, proje ihalesinde son aşamaya gelindiğini müjdeledi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Ak Vadi’de yaşandı. Huzur, hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan gönül sofrasına, eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşarak, ramazanlarını kutladı. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Zolan, aynı sofrada aynı yemeği paylaşmaktan öte aynı duyguları paylaştıklarını ifade ederek, “Bugün Ak Vadi Parkımızda da yoğun bir katılımla güzel bir iftar yaptık” dedi. 121 Dev Proje kapsamında bölgeye bir kapalı yüzme havuzu inşa edeceklerini kaydeden Başkan Zolan, proje ihalesinde son aşamaya gelindiğini belirterek, şöyle dedi: “Ak Vadi bölgesinde Aktepe, Anafartalar ve Dokuzkavaklar mahallelerinin ortasına 121 Dev Proje kapsamında inşallah bir kapalı yüzme havuzu yapacağız. Bu bölgedeki çocuklarımıza, hanım kardeşlerimize ve arzu eden herkese yüzmeyi ücretsiz olarak öğreteceğiz.”


Ak Vadi’deki değişim 


Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla Ak Vadi’de yaşanan değişime dikkati çeken Başkan Zolan, “Bundan 10 yıl önce Denizli’nin kanalizasyonu Ak Vadi’de akardı. Çocuklarımız burada akan pis suyun içinde oynardı. Artık burada şimdi güzel bir park var. ‘Çocuklarımız kanalizasyon akan pis kokulu yerlerde oynamaya layık değil, onlar çim kokulu çiçek kokulu ağaçların altında spor alanlarında nezih bir ortamda oynamaya layık’ dedik ve parkımızı hizmete sunduk. Çocuklarımız Avrupa standartlarında bir parka ve spor alanına kavuşmuş oldu” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından vatandaşlarla dertleşen Başkan Zolan, isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



Denizli Büyükşehir Belediyesi







Geri Dön