25 / 04 / 2024

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 



Çalışmlarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından ilk kez bir toplantı gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bir kez daha seçilen Osman Zolan başkanlığında toplanan Meclis 72 üyenin katılımı ile başladı. Gece yarısına kadar devam eden Meclis’in ilk toplantısında ilgili üye, komisyon ve başkan vekillikleri seçimleri gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin üyesi olduğu birlik üyeleri seçimlerinin ardından 2018 yılı Faaliyet Raporu görüşüldü.

2018 muhteşem bir yıldı

35 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda açıklama yapan Başkan Osman Zolan, 2018'in de önceki yıllar gibi çok başarılı geçtiğini belirtti. Başkan Zolan, “Denizlimizde devasa yatırımlar yaptık, çok büyük işlerin altına girdik. Bunlar cesaret işiydi. Şunu net bir şekilde söyleyeyim; 2018, 2017 yılından başlayan yatırımlarımızla muhteşem bir yıldı. Birçok sorunların çözüldüğü, birçok işlerin tamamlandığı bir yıldı. Bu dönem 2017’de başlayan yürüyüşün 2018’de nihayete erdiği güzel bir yıldı. Denizli tarihine baktığımızda 2018, muhteşem yatırımların yer aldığı tarihtir” dedi.

Yeni dönemde de hizmetlere devam

2018'de tamamlanan ve devam eden hizmetleri tek tek anlatan Başkan Osman Zolan, 2004 yılından bu yana Denizli’ye pek çok güzellikler kazandırıldığını söyledi. Alt yapıdan üst yapıya, köprülü kavşaklardan otoparklara, kapalı yüzme havuzlarından gençlik ve kültür merkezlerine kadar 2018'de hayata geçirdikleri yatırımları yeni meclis üyelerine anlatan Başkan Zolan “Geçmişte pek çok hizmeti başardık yeni dönemimizde de birçok güzellikler yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin. 2018 yılındaki yapmış olduğumuz hizmetlerin devamını da Allah’ım 2019 yılında yapmayı nasip etsin” diye konuştu.

Büyükşehir yatırımlarına övgü 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 2018 yılı faaliyet raporu sunumundan sonra meclis üyeleri tarafından uzun süre alkışlandı. İlçe belediye başkanları ve meclis üyeleri Denizli Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımlardan ilçelerinin hak ettiğini aldığını belirterek hizmetlerden övgüyle bahsetti. Konuşmalardan sonra yapılan oylamada Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2018 yılı Faaliyet Raporu kabul edildi.
 


Geri Dön