19 / 04 / 2024

Denizli Büyükşehir'den İnceler'e yeni sosyal tesis!

Denizli Büyükşehir'den İnceler'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde kısa bir süre önce inşaatına başladığı sosyal tesis ve pazar yerini tamamladı.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt ilçesinin İnceler Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan sosyal tesis ve pazaryeri inşasını kısa bir sürede tamamladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda, İnceler Mahallesi’nde vatandaşların düğün, nişan ve benzeri ihtiyaçları ile pazaryeri olarak kullanılması için planlanan tesis 1.250 metrekare kapalı alana inşa edildi. 

Büyükşehir dertlere derman olmayı sürdürüyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuyla ilgili olarak, "Kent merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla başlattıkları hizmet destanına aynı heyecan ve anlayışla devam ettiklerini belirterek, "Denizlimizin tamamında, 19 ilçe 622 mahallemizde hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye, dertlerine derman olmayı sürdüreceğiz. Tesisimiz hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.
 


Geri Dön