26 / 04 / 2024

Denizli Büyükşehir'den evi yanan vatandaşa yeni ev jesti!

Denizli Büyükşehir'den evi yanan vatandaşa yeni ev jesti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emlakçı oğlu tarafından evi ateşe verilen 65 yaşındaki Feride Ağan'a yeni ev hediye etti.



Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde evi yanan vatandaşa yeni ev hediye etti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Pamukkale'de emlakçılık yapan ve iddialara göre psikolojik sorunlar yaşayan 31 yaşındaki Ü.A. (Ümit Ağan), annesi Feride A. (Ağan) ile yaşadığı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki tek katlı müstakil evlerini, çakmakla kıyafetleri ateşe vererek yaktı.

Kısa sürede tüm evi saran alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ev kullanılmaz hale gelirken, polis Ü.A.'yı gözaltına aldı. Annesinin şikayetçi olması üzerine Ü.A., sevk edildiği adliyede tutuklu yargılandı. 

Evsiz kalan Ferida A., kendisine sahip çıkan komşularının yanında kalmaya başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ise evi yanan Feride A.'ya sahip çıktı. Sevgi Eli, tarafından Feride A. için Cumhuriyet Mahallesi'nde yeni bir ev kiralanıp içi eşyalarla döşendi. 

Yeni evini gören Feride A., görevlilere sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Sevgi Eli'ne e teşekkür eden Ağan, "Şu anda çok mutlu ve heyecanlıyım. Bu kadarını beklemiyordum, gerçekten çok güzel olmuş. Daha ne isteyim ki, her şeyim var, sağ olun" ifadelerini kullandı.
 


Geri Dön