25 / 04 / 2024

pamukkale ev jesti

pamukkale ev jesti

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emlakçı oğlu tarafından evi ateşe verilen 65 yaşındaki Feride Ağan'a yeni ev hediye etti.

Denizli Pamukkale'de ev ve arsa satılacak! İhalesi 19 Nisan'da!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan ev ve arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Pamukkale Belediyesi'nden satılık ev ve arsa fırsatı!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Pamukkale'de ev ve arsa satacak. Merakla beklenen ihale 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pamukkale Belediyesi ev, arsa ve tarla satıyor! Sakın kaçırmayın!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Deliklitaş ve Pamukkale mahallelerinde yer alan ev, arsa ve tarlaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ampute Milli Takım'a ev jesti!

Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Ankara'da bulunan bir inşaat firması tarafından daire hediye edildi.

Pamukkale'de ev sahibini öldüren zanlı tutuklandı!

Denizli Pamukkale'de alacak meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavga sırasında ev sahibini tüfekle vurarak öldüren zanlı tutuklandı...

Denizli'de ev sahibi kiracı kavgası kanlı bitti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kiracı ve ev sahibi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, bacanağı da olan kiracısı tarafından tüfekle vurulan adam hayatını kaybetti.

Denizli Büyükşehir'den evi yanan vatandaşa yeni ev jesti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emlakçı oğlu tarafından evi ateşe verilen 65 yaşındaki Feride Ağan'a yeni ev hediye etti.

Pamukkale Kurtluca'da ihtiyaç sahibi iki aileye prefabrik ev yapıldı!

Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurtluca Mahallesinde evleri yıkılmak üzere olan ihtiyaç sahibi iki ailenin yüzünü birlikte yeniden modern prefabrik evler yaparak güldürdü.

Cem Yılmaz'dan, Ahu Yağtu'ya ev jesti!

Yaz tatilinin büyük kısmını oğlu Kemal'in mutluluğu için eski eşi Ahu Yağtu ile Bodrum'da geçiren ünlü şovmen Cem Yılmaz, bu kez de bonkörlüğünü konuşturdu. Ünlü komedyen, Yağtu'nun yeni taşınacağı dairesinin yarı fiyatını hiç düşünmeden cebinden ödedi.

Pamukkale'de evler sular altında!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı evleri su bastı. Su baskınına maruz kalan ev sahibi, her yağmur yağışında bu sıkıntıları yaşadıklarını belirtti.

Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti!

Tüketiciye yönelik fark yaratan kampanyalarıyla dikkat çeken Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Ramazan Bayramı’na özel kaçırılmayacak bir fırsat sunan kampanyasıyla ses getirecek. Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

pamukkale ev jesti Haberi

pamukkale ev jesti

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde evi yanan vatandaşa yeni ev hediye etti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Pamukkale'de emlakçılık yapan ve iddialara göre psikolojik sorunlar yaşayan 31 yaşındaki Ü.A. (Ümit Ağan), annesi Feride A. (Ağan) ile yaşadığı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki tek katlı müstakil evlerini, çakmakla kıyafetleri ateşe vererek yaktı.

Kısa sürede tüm evi saran alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ev kullanılmaz hale gelirken, polis Ü.A.'yı gözaltına aldı. Annesinin şikayetçi olması üzerine Ü.A., sevk edildiği adliyede tutuklu yargılandı. 

Evsiz kalan Ferida A., kendisine sahip çıkan komşularının yanında kalmaya başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ise evi yanan Feride A.'ya sahip çıktı. Sevgi Eli, tarafından Feride A. için Cumhuriyet Mahallesi'nde yeni bir ev kiralanıp içi eşyalarla döşendi. 

Yeni evini gören Feride A., görevlilere sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Sevgi...