29 / 03 / 2024

Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı!

Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı!

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider fuarı; Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı.



2018 yılında ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider olan Emlak Ve Yapı Endüstri Fuarı (DEYEF), görkemli törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. 

Denizli Gazetesi'nde yer alan habere göre; EGS Park Ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda; konut projeleri, prefabrik evler, banyo ve mutfak ürünleri, akıllı ev teknolojileri, yalıtım ürünleri gibi birçok stant bulundu. Fuarın açılış törenine; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont, Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İşadamları Derneği (DİMSİAD) Başkanı Murat Tuncer, İzgi Fuarcılık Firması Yurt İçi Ve Yurt Dışı Fuarlar Sorumlusu Mustafa Kemal Hizarcıoğlu, firma temsilcileri ve ziyaretçiler katılım gösterdi. ’Düşlediğiniz Ev, Eviniz İçin Düşlediğiniz Her şey’ sloganıyla kapılarını açan fuar, 29 Eylül Pazar Günü akşam saatlerine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

“ZORLU SÜREÇLERİ AŞARAK BUGÜNLERE GELDİK” 

Törende önemli açıklamalarda bulunan İzgi Fuarcılık Firması Yurt İçi Ve Yurt Dışı Fuarlar Sorumlusu Mustafa Kemal Hizarcıoğlu; “DEYEF zorlu bir süreci geride bırakarak, kapılarını açmıştır. Aslında içerik olarak Türkiye'de ilk olması büyük bir avantajken, bu avantajı kullanamadık. DEYEF bölgesindeki benzer fuarların iptali ile aslında bölgesel bir fuar olma şansını yakalamıştı. Biz bu şansı kaybettik gibi gözüküyor. Buradan sizlerin huzurunda tüm katılımcı firmalara bizlere verdikleri desteklerinden ve inançtan dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“HEDEFİMİZ; İNŞAAT SEKTÖRÜNDE BÖLGENİN EN İYİ FUARI OLUŞTURMAKTIR” 

Konuşmasında derneğin faaliyetleriyle ilgili konuşan DİMSİAD Başkanı Murat Tuncer; “DEYEF, bizim fikir öncülüğü tarafından yapılan ve arkasında her gün durduğumuz bir fuardır. Birincisini düzenlediğimizde çok güzel sesler geldiği için, biz DİMSİAD olarak çok gurur duyduk. Hedefimiz sadece Denizli değil, bölgenin en iyi inşaat sektöründe bir fuar oluşturmaktır. Denizli’de inşaat alanında çok büyük önde gelen firmalarımızdan bazıları burada bulunmuyor onlara serzenişte bulunuyorum. Bizim isteğimiz bölgedeki firmaların tümünün buraya katılım sağlamasıdır” dedi.

“DENİZLİMİZİ TANITMAYA ÇALIŞIYORUZ”

DTO Başkanı Uğur Erdoğan; “Denizli Ticaret Odası her geçen gün üye sayısını artırarak, bugün Türkiye’nin ilk 8 ticaret odasından biridir. 18 bin üyesi bulunmaktadır. Bizim varoluş nedenimiz üyelerimiz. Fuarda emeği geçen firmalara teşekkür ediyorum. Biz Ticaret Odası olarak inşaat sektörüne, malzeme satan tüm firmalarımıza destek de bulunmaya devam edeceğiz. Biz oda olarak yurt içi ve yurt dışı yapılan fuarlara KOSGEB desteği sağlıyoruz. Ticaret Odası olarak yurt dışına gittiğimizde Denizlimizi tanıtmaya çalışıyoruz” diye konuştu. 

“CEVHERİMİZİ TANITMAMIZ GEREK”

Denizli’nin gün geçtikçe büyüdüğünü söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şu açıklamalarda bulundu: “Denizli’yi fuarların yapıldığı bir şehir olsun istedik ve bu yönde çalışmalar yaptık. Tabiki bunları çalışma arkadaşlarımızla başardık. Bu konuda DİMSİAD, Ticaret Odası, İzgi Fuarcılığa teşekkür ediyorum. Fuarcılık uzun ince bir yoldur. Bu yolda yılmadan, bıkmadan, vazgeçmeden yola devam etmek gerekir. Fuarımızın bu yıl ikincisini düzenliyoruz. İnşallah nicelerini birlikte yaparız. Çünkü Denizli hem emlak hem de inşaat yönünden bunları hak ediyor. Denizli’yi bu fuarla birlikte tanıtmamız gerekiyor. Elinizde cevher olabilir, lakin bunu yeryüzüne çıkarmadıkça ve tanıtmadıkça bir faydası yoktur. Fuarlar elimizde ki güzelliği, çeyizimizi göstermektedir. İnsanları bir araya getirip, buluşturmaktır. Biz büyükşehir belediyesi olarak fuarları önemsiyor ve desteğimiz her zaman olacaktır.”
 


Geri Dön