26 / 04 / 2024

Denizli Skycity'nin ilk bloğu satışta!

Denizli Skycity'nin ilk bloğu satışta!

Denizli'nin ilk modern ofis projesi olma özelliğine sahip olan Skycity, şehrin geleceğini temsil ediyor. İki kule halinde tasarlanan Skycity'nin 17 katlı ilk bloğu satışta.



Denizli'nin ilk modern ofis projesi olma özelliğine sahip olan Skycity, şehrin geleceğini temsil ediyor. İki kule halinde tasarlanan Skycity'nin 17 katlı ilk bloğu satışta. Son teknoloji ile donatılmış modern bir ofis projesi aynı zamanda Denizli'nin en yüksek binası olacak. 


Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan projedeki ofisler natamam olarak teslim ediliyor. 

Projede 55 metrekareden 250 metrekareye kadar farklı büyüklükte çalışma alanları bulunuyor.


Vatan




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde  yer aldı...



Global Yatırım Holding'in, gayrimenkul kolundaki iştiraki Pera GYO aracılığıyla, Denizli'de inşa edilen Skycity ofis projesinde inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Teslimlerin Nisan 2017'de başlayacağı projede metrekare satış fiyatı 3 bin liradan başlıyor. Şirket yetkilileri projenin Denizlili iş adamlarından büyük ilgi gördüğünü dile getiriyor. 


PROJE 2 ÖDÜL ALDI 


İki kuleden oluşan Skycity'de 140 ofis yer alıyor. Kapalı otoparkı Pera GYO tarafından inşa edilen Skycity projesinde sona yaklaşıldı. Ofisler Nisan 2017'de teslim edilecek. Proje şimdiden uluslararası arenada 2 ödül birden aldı olan projenin donatılan arasında fitness merkezi de bulunuyor. Proje, International Property Awards'ta yüksek katlı gayrimenkul geliştirme ve ofis mimari kategorilerinde 2 ayrı ödüle layık görüldü. Sonuçların Londra'daki gala yemeğinde açıklanacağını belirten Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, uluslararası boyutta ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. 


İÇİNDE KAFESİ DE VAR 


Denizli'nin özel bir şehir olduğunu belirten Bensel, "Projemiz sadece Ege Bölgesi'nin değil Türkiye ekonomisinin lokomotif kentlerinden biri. Bölgedeki iş adamlarının önemli bir eksiğini tamamlamayı hedefleyerek yola çıktık. Projemiz ferah konforlu ofislerinin yanı sıra alışveriş merkezi, kafe, restoran ve sosyal alanlarıyla profesyonel hayatı modern mimari ve tasarımla birleştirip işadamlarının hizmetine sunacak. Skycıty'nin kalitesi, dünya çapında gördüğü takdirle de tescillenmiş oldu. Artık hiç şüphe yok ki kentin parlayan yıldızı olacak. Global Yatırım Holding geçen yıl da Van AVM projesiyle International Property Awards'ta iki ödül birden almıştı" bilgisini verdi.




Yeni Şafak


Geri Dön