18 / 04 / 2024

Denizli'de emlak müşavirleri istişarelerden memnun!

Denizli'de emlak müşavirleri istişarelerden memnun!

Denizli Ticaret Odası (DTO) 13’üncü Meslek Komitesi üyeleri bir araya gelip sektörleriyle ilgili görüşmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.



Denizli Ticaret Odası (DTO) 13’üncü Meslek Komitesi üye ziyaretlerini sürdürüyor. DTO 13. Meslek Komitesi Başkanı Volkan Gürsoy, meslektaşlarıyla iş yerlerinde buluşup sektörleriyle ilgili görüşmeler yapmalarından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Gürsoy: “Bir olmadan biz olamayız''

Meslektaşlarıyla iş yerlerinde buluşup sektörleriyle ilgili görüşmekten büyük mutluluk yaşadıklarını belirten DTO 13. Meslek Komitesi Başkanı Volkan Gürsoy, birlik ve beraberliğin önemini anlattı. Gürsoy, “Bir olmadan, biz olamayız!” şeklinde konuştu. Korsan çalışanlara müsamaha göstermeyeceklerini, yasal haklarını kullanıp gereği neyse yapacaklarını söyledi.

Konut ve işyeri yapı kooperatifleri ile emlak müşavirliği faaliyetlerini bir arada toplayan Denizli Ticaret Odası’nın 13’üncü Meslek Komitesi üyeleri, meslektaşlarını ziyaret ederek görüş alışverişi yaptı. Sektörde yaşanan gelişmelerin ele alındığı ziyaretlerde, DTO’nun faaliyetleri de anlatılıyor.

DTO 13. Meslek Komitesi Başkanı Volkan Gürsoy ve komite başkan yardımcısı Coşkun Emik ile görüşen üyeler, yapılan ziyaretlerden ve istişarelerden duydukları memnuniyetlerini dile getiriyor. İkili bu kez, Kayan Emlak İnşaat'ın sahibi Faik Kayan, Suat Tomaşoğlu Gayrimenkul İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi'nin sahibi Suat Tomaşoğlu, Ekol Gayrimenkul'ün sahibi Murat Çelik ile Exper Gayrimenkul'un sahibi Hüseyin Şafak'ı, ofislerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Tomaşoğlu, Denizli Ticaret Odası’nın her an sahada olduğunu görmekten mutlu olduklarını söyledi.

Kayan, birlik ve beraberliğin,sorunlarla baş edilmesi ve sektörün gelişmesi açısından önemli olduğunu anlatırken, Murat Çelik ise, emlak müşavirliğinin saygın bir meslek haline getirilmesi için verilen mücadelenin kesintisiz devam ettirilmesi gerektiğini kaydetti. 


Geri Dön